Kucharz
Ogłoszenie podstawowe
Kucharz
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę
Branża / kategoria
Gastronomia,
Hotelarstwo,
Turystyka
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Jesteś głodny sukcesu? Jeśli odpowiedź brzmi „TAK”, dołącz do zespołu Radisson Hotel & Suites. Poszukujemy smakoszy takich jak Ty!
Pracownicy Radisson Hotel & Suites stanowią zgrany zespół dbający o niezapomniane wrażenia przebywających w naszych hotelach gości.
Pasja kulinarna i zdolności przywódcze nadają Twojemu życiu smak?
Jeśli tak, potrzebujemy właśnie Ciebie!
Twoja osobowość jest niczym dodatkowy składnik, który może wzbogacić smak całego zespołu? Dołącz do załogi naszej kuchni i spraw, by każda chwila spędzona przez gości w naszym hotelu była niezapomniana.
Główne obowiązki:
- Przygotowuje zamówienia i odpowiednio przybiera dania zgodnie z przepisami oraz wymogami odnośnie jego prezentacji
- Nadzoruje i wspiera członków swojego zespołu dla osiągnięcia optymalnej jakości
- Dba o przestrzeganie dobrych praktyk w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności
- Przeprowadza zamknięcie dnia w kuchni zgodnie z procedurami i normami obowiązującymi w oddziale
Wymagania:
- udokumentowane doświadczenie na podobnym stanowisku oraz zdolność do demonstracji wysokich standardów pracy oraz nadzorowania działań zespołu
- pozytywne nastawienie, doskonałe zdolności organizacyjne i chęć zapewnienia najwyższych standardów obsługi gościa
- determinacja i ambicja inspirująca zespół do ciągłego spełniania, a nawet wyprzedzania oczekiwań gości
- umiejętność pracy w zespole, logiczne myślenie i wysoka komunikatywność
Wyślij swoją aplikację na r...@radis... Wyświetl e-mail
Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Pracownicy Radisson Hotel & Suites stanowią zgrany zespół dbający o niezapomniane wrażenia przebywających w naszych hotelach gości.
Pasja kulinarna i zdolności przywódcze nadają Twojemu życiu smak?
Jeśli tak, potrzebujemy właśnie Ciebie!
Twoja osobowość jest niczym dodatkowy składnik, który może wzbogacić smak całego zespołu? Dołącz do załogi naszej kuchni i spraw, by każda chwila spędzona przez gości w naszym hotelu była niezapomniana.
Główne obowiązki:
- Przygotowuje zamówienia i odpowiednio przybiera dania zgodnie z przepisami oraz wymogami odnośnie jego prezentacji
- Nadzoruje i wspiera członków swojego zespołu dla osiągnięcia optymalnej jakości
- Dba o przestrzeganie dobrych praktyk w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności
- Przeprowadza zamknięcie dnia w kuchni zgodnie z procedurami i normami obowiązującymi w oddziale
Wymagania:
- udokumentowane doświadczenie na podobnym stanowisku oraz zdolność do demonstracji wysokich standardów pracy oraz nadzorowania działań zespołu
- pozytywne nastawienie, doskonałe zdolności organizacyjne i chęć zapewnienia najwyższych standardów obsługi gościa
- determinacja i ambicja inspirująca zespół do ciągłego spełniania, a nawet wyprzedzania oczekiwań gości
- umiejętność pracy w zespole, logiczne myślenie i wysoka komunikatywność
Wyślij swoją aplikację na r...@radis... Wyświetl e-mail
Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę
Data dodania ogłoszenia: 28.01.2023
Aktualizacja: 11.04.2024
Zgłoś
Zobacz inne oferty od ogłoszeniodawcy
Front Office Coordinator
Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 7 dni temu
Agent Rezerwacji
Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 7 dni temu
Meeting & Events Sales Specialist
Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 7 dni temu
Kierownik Zmiany Recepcji / Supervisor Front Office
Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 7 dni temu
Radisson Hotel Suites
obserwuj to ogłoszenie
obserwuj
Udostępnij
Wróć do góry