Kucharz sekcji/Chef de Partie - Restauracja Treinta Y Tres
Ogłoszenie nieaktualne
Kucharz sekcji/Chef de Partie - Restauracja Treinta Y Tres
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat,
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Restauracja Treinta y Tres mieści się w najwyższym budynku w Trójmieście – Olivia Star, zlokalizowanego w prestiżowym centrum biznesowym - Olivia Centre w Gdańsku Oliwie.
Twoją pasją jest gotowanie? Cenisz sobie pracę na produktach najwyższej jakości? Chcesz realizować się zawodowo i zmienić pracę na lepszą?
Dołącz do naszego zespołu!
Obecnie poszukujemy pracownika na stanowisko Chef de Partie w Restauracji Treinta y Tres
Wymagania:
- Min. 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku,
- Umiejętność pracy pod presją czasu,
- Dokładność oraz czystość na stanowisku pracy,
- Znajomość zagadnień związanych z HACCP,
- Znajomość współczesnych trendów w gastronomii.
- Gotowość do pracy od wtorku do soboty
- Znajomość kuchni śródziemnomorskiej (kuchnia hiszpańska),
- Znajomość języka angielskiego umożliwiająca swobodną komunikację.
- Doskonalenie zawodowe pod opieką utytułowanego i wysoko kwalifikowanego Szefa Kuchni,
- Stabilne warunki zatrudnienia,
- Rozbudowany pakiet opieki zdrowotnej,
- Możliwość przystąpienia do polisy na życie dla pracownika oraz jego bliskich,
- Dofinansowanie karty sportowej,
- Spotkania integracyjne,
- Program rekomendacji pracowników.
W naszej firmie postaramy się, abyś już pierwszego dnia poczuł się częścią zespołu. Zostaniesz krok po kroku wprowadzony/wprowadzona w Twoje obowiązki, a doświadczeni koledzy przekażą Tobie przydatne wskazówki.
Data dodania ogłoszenia: 10.02.2021
Aktualizacja: 04.04.2023
Wróć do góry