Kucharz/ka - praca na stałe
Ogłoszenie podstawowe
Kucharz/ka - praca na stałe
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Poszukujemy osób na stanowisko: Kucharz/ka
Miejsce pracy: Sopot
Stawka: 28,5 zł/h netto (na rękę) + premia od obrotu // możliwość negocjacji w zależności od doświadczenia kandydata
Dodatki: Opieka medyczna Luxmed w pełni finansowana przez pracodawcę
W przypadku dostępności w pełnym wymiarze - umowa o pracę na czas próbny (3 miesiące) - następnie umowa o pracę
W przypadku dostępności w ograniczonym wymiarze - umowa zlecenie
Zakres obowiązków:
*Przygotowywanie zimnych dań rybnych zgodnie z recepturami restauracji
*Przygotowywanie kuchni do pracy (rozkładanie ryb do chłodni, przyprawianie)
*Gotowanie, pieczenie i smażenie ryb
*Dbanie o porządek na stanowisku pracy
*Współpraca z szefem kuchni
Pracownik będzie przeszkolony przez restaurację przed rozpoczęciem pracy w zakresie używanych maszyn i organizacji pracy
Od kandydata oczekujemy:
*Pracowitości i zaangażowania
*Punktualności i uczciwości
*Doświadczenie w gastronomii
Oferujemy:
*Dobre wynagrodzenie (podstawa + premia na jasnych zasadach) wypłacane co tydzień
*Elastyczny grafik, praca zmianowa
*Praca u stabilnego i uczciwego pracodawcy
Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych. Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Zapewniamy całkowitą dyskrecję w procesie rekrutacyjnym.
Miejsce pracy: Sopot
Stawka: 28,5 zł/h netto (na rękę) + premia od obrotu // możliwość negocjacji w zależności od doświadczenia kandydata
Dodatki: Opieka medyczna Luxmed w pełni finansowana przez pracodawcę
W przypadku dostępności w pełnym wymiarze - umowa o pracę na czas próbny (3 miesiące) - następnie umowa o pracę
W przypadku dostępności w ograniczonym wymiarze - umowa zlecenie
Zakres obowiązków:
*Przygotowywanie zimnych dań rybnych zgodnie z recepturami restauracji
*Przygotowywanie kuchni do pracy (rozkładanie ryb do chłodni, przyprawianie)
*Gotowanie, pieczenie i smażenie ryb
*Dbanie o porządek na stanowisku pracy
*Współpraca z szefem kuchni
Pracownik będzie przeszkolony przez restaurację przed rozpoczęciem pracy w zakresie używanych maszyn i organizacji pracy
Od kandydata oczekujemy:
*Pracowitości i zaangażowania
*Punktualności i uczciwości
*Doświadczenie w gastronomii
Oferujemy:
*Dobre wynagrodzenie (podstawa + premia na jasnych zasadach) wypłacane co tydzień
*Elastyczny grafik, praca zmianowa
*Praca u stabilnego i uczciwego pracodawcy
Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych. Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Zapewniamy całkowitą dyskrecję w procesie rekrutacyjnym.
Informacje o firmie
Bar Przystań to znany sopocki lokal gastronomiczny, którego działalność sięga 1992 roku. Obiekt położony przy samej plaży oferuje ryby i owoce morza. Historia restauracji oraz dobra kuchnia przyciągają gości z Polski i zagranicy niezależnie od pory roku.
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę
Data dodania ogłoszenia: 06.03.2022
Aktualizacja: 10.04.2024
Zgłoś
Zobacz inne oferty od ogłoszeniodawcy
Stróż nocny
Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 15 dni temu
Wydawka
Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 1 miesiąc temu
obserwuj to ogłoszenie
obserwuj
Udostępnij
Wróć do góry