Zastępca Kierownika lokalu gastronomicznego

Ogłoszenie nieaktualne

Zastępca Kierownika lokalu gastronomicznego

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna



Culina Horeca Sp. z o.o. to firma tworząca dwa koncepty gastronomiczne Natka Bistro i Natka Take Away, zlokalizowane w  Olivia Centre.
Obecnie poszukujemy pracownika na stanowisko:
ZASTĘPCA KIEROWNIKA PUNKTU GASTRONOMICZNEGO
Do codziennych obowiązków Zastępcy kierownika punktu gastronomicznego należy:
  • Wprowadzanie  nowych pracowników,
  • Współpraca przy tworzeniu produktów własnych punktów gastronomicznych,
  • Nadzór nad wystrojem punktów sprzedaży,
  • Czuwanie nad profesjonalną obsługą gości,
  • Zamawianie i kontrola przy odbiorze  produktów,
  • Współpraca z innymi działami przedsiębiorstwa,
  • Działanie zgodne z systemem HACCP.
Oczekiwania:
  • Znajomość branży gastronomicznej,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Gotowość do pracy w elastycznych godzinach,
  • Komunikatywność i kreatywność,
  • Dokładność oraz czystość na stanowisku pracy,
  • Dobra organizacja pracy własnej,
  • Chęć nauki i pozyskiwania nowej wiedzy,
  • Doświadczenie w obsłudze klienta,
  • Umiejętność delegowania zadań,
  • Mile widziane doświadczenie na podobnych stanowisku.
Oferujemy:
  • Stabilne warunki zatrudnienia,
  • Rozbudowany pakiet opieki zdrowotnej,
  • Karta sportowa,
  • Możliwość przystąpienia do polisy na życie,
  • Spotkania integracyjne. 
W naszej firmie już pierwszego dnia poczujesz się jak u siebie. Zostaniesz krok po kroku wprowadzony/wprowadzona w Twoje obowiązki, a doświadczeni koledzy przekażą Tobie przydatne wskazówki. 
Informacje o firmie
Culina Horeca Sp. z o.o. to firma tworząca dwa koncepty gastronomiczne Natka Bistro i Natka Take Away, zlokalizowane w  Olivia Centre.

Data dodania ogłoszenia: 26.01.2023

Aktualizacja: 17.04.2023

Wróć do góry