Zastępca Kierownika lokalu gastronomicznego
Ogłoszenie nieaktualne
Zastępca Kierownika lokalu gastronomicznego
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna
Culina Horeca Sp. z o.o. to firma tworząca dwa koncepty gastronomiczne Natka Bistro i Natka Take Away, zlokalizowane w Olivia Centre.
Obecnie poszukujemy pracownika na stanowisko:
ZASTĘPCA KIEROWNIKA PUNKTU GASTRONOMICZNEGO
Do codziennych obowiązków Zastępcy kierownika punktu gastronomicznego należy:
- Wprowadzanie nowych pracowników,
- Współpraca przy tworzeniu produktów własnych punktów gastronomicznych,
- Nadzór nad wystrojem punktów sprzedaży,
- Czuwanie nad profesjonalną obsługą gości,
- Zamawianie i kontrola przy odbiorze produktów,
- Współpraca z innymi działami przedsiębiorstwa,
- Działanie zgodne z systemem HACCP.
- Znajomość branży gastronomicznej,
- Umiejętność pracy w zespole,
- Gotowość do pracy w elastycznych godzinach,
- Komunikatywność i kreatywność,
- Dokładność oraz czystość na stanowisku pracy,
- Dobra organizacja pracy własnej,
- Chęć nauki i pozyskiwania nowej wiedzy,
- Doświadczenie w obsłudze klienta,
- Umiejętność delegowania zadań,
- Mile widziane doświadczenie na podobnych stanowisku.
- Stabilne warunki zatrudnienia,
- Rozbudowany pakiet opieki zdrowotnej,
- Karta sportowa,
- Możliwość przystąpienia do polisy na życie,
- Spotkania integracyjne.
Informacje o firmie
Culina Horeca Sp. z o.o. to firma tworząca dwa koncepty gastronomiczne Natka Bistro i Natka Take Away, zlokalizowane w Olivia Centre.
Data dodania ogłoszenia: 26.01.2023
Aktualizacja: 17.04.2023
Wróć do góry