Chef de Partie (Kierownik Zmiany Kuchni)

powrót do listy

Ogłoszenie nieaktualne

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę
Branża / kategoria
Hotelarstwo,
Gastronomia
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna

Aktualizacja: 5 miesięcy temu | Nr ref: SHDP/06/2019

Oczekiwania stawiane kandydatom:
  • doświadczenie w pracy w kuchni
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • umiejętność pracy w zespole
  • dobra organizacja pracy
  • znajomość języka angielskiego mile widziana
  • doświadczenie w pracy w hotelarstwie będzie atutem
Oferujemy:
  • stabilne warunki zatrudnienia na umowę o pracę
  • możliwość stałego rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
  • bezpłatne, urozmaicone posiłki w restauracji pracowniczej
  • pakiet rekreacyjno-sportowy Multisport na atrakcyjnych warunkach
  • grupowe ubezpieczenie NNW
  • zniżki na usługi hotelowej pralni oraz bezpłatne czyszczenie uniformu
  • rabaty na wyroby hotelowej cukierni
  • bezpłatny abonament medyczny w placówkach LUXMED wraz z 50% zniżką na usługi stomatologiczne
  • nagrody za staż i zaangażowanie
  • imprezy okolicznościowe dla Pracowników i ich rodzin
  • Explore Rates - preferencyjne stawki dla pracowników i ich rodzin w hotelach sieci Marriott na całym świecie (6.000 hoteli w ramach 30 marek)

Prosimy o dodanie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzule
  • Numer ogłoszenia: 62594462
  • Data wyróżnienia: 23 sierpnia 2019
  • Data wprowadzenia: 6 czerwca 2019
  • Aktualizacja: 23 sierpnia 2019
  • Wyświetleń: 808
  • Wyświetleń na liście: 100 209