Wróć do góry
Kelner/ka
Ogłoszenie nieaktualne
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie,
Umowa o dzieło
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Status studenta
Tak
Aktualizacja: 2 miesiące temu
Tygle bistro&wine poszukują osoby na stanowisko KELNER:
Od osoby na takim stanowisku oczekujemy:
- doświadczenia w obsłudze gościa
- wysokiej kultury osobistej
- chęci do pracy
- łatwości i lekkości w nawiązywaniu kontaktu z gościem
Ze swojej strony oferujemy stabilne miejsce zatrudnienia (nie tylko sezonowo), szkolenia podnoszące kwalifikacje oraz możliwość rozwoju zawodowego. CV z załączona klauzulą prosimy o przesyłanie na email [ukryte] , w tytule wpisując KELNER
Od osoby na takim stanowisku oczekujemy:
- doświadczenia w obsłudze gościa
- wysokiej kultury osobistej
- chęci do pracy
- łatwości i lekkości w nawiązywaniu kontaktu z gościem
Ze swojej strony oferujemy stabilne miejsce zatrudnienia (nie tylko sezonowo), szkolenia podnoszące kwalifikacje oraz możliwość rozwoju zawodowego. CV z załączona klauzulą prosimy o przesyłanie na email [ukryte] , w tytule wpisując KELNER
Informacje o firmie
Restauracja Tygle znajduje się w tętniącym życiem sercu miasta tj. na zrewitalizowanej Wyspie Spichrzów nad rzeką Motławą.
Usytuowanie w tym miejscu sprawia, że jest częstym wyborem turystów z Niemiec, Wielkiej Brytanii czy Skandynawii. Jest to lokal w którym od jakiegoś czasu nieprzerwanie gotuje wybitny i uznany w Europie Chef Michał Stężalski.
Fundamentami naszej kuchni są
- tradycja i historia
- dobry jakościowo, lokalny produkt
- klasyczne techniki kulinarne w nowej odsłonie
Korzystamy z dobrodziejstw regionu i większość składników pochodzi od lokalnych dostawców.
W naszym menu znajdą Państwo pozycje inspirowane starym Gdańskiem takie jak : „rurki gdańskie” czy "zupa rybna z kompozycją ryb bałtyckich”
Specjalnością naszej kuchni jest dziczyzna, owoce morza, ale też fani kuchni roślinnej znajdą u nas bezpieczne pozycje.
Uzupełnieniem karty dań jest autorska karta koktajli oraz przyzwoicie wyposażona „piwniczka” z winami. Znajdą Państwo u nas etykiety z winnic świata jak i z polskiej winnicy Turnau, którą uwielbiamy.
Usytuowanie w tym miejscu sprawia, że jest częstym wyborem turystów z Niemiec, Wielkiej Brytanii czy Skandynawii. Jest to lokal w którym od jakiegoś czasu nieprzerwanie gotuje wybitny i uznany w Europie Chef Michał Stężalski.
Fundamentami naszej kuchni są
- tradycja i historia
- dobry jakościowo, lokalny produkt
- klasyczne techniki kulinarne w nowej odsłonie
Korzystamy z dobrodziejstw regionu i większość składników pochodzi od lokalnych dostawców.
W naszym menu znajdą Państwo pozycje inspirowane starym Gdańskiem takie jak : „rurki gdańskie” czy "zupa rybna z kompozycją ryb bałtyckich”
Specjalnością naszej kuchni jest dziczyzna, owoce morza, ale też fani kuchni roślinnej znajdą u nas bezpieczne pozycje.
Uzupełnieniem karty dań jest autorska karta koktajli oraz przyzwoicie wyposażona „piwniczka” z winami. Znajdą Państwo u nas etykiety z winnic świata jak i z polskiej winnicy Turnau, którą uwielbiamy.
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę
- Numer ogłoszenia: 65247117
- Data wyróżnienia: 11.04.2023
- Data wprowadzenia: 14.03.2023