Kierownik punktu gastronomicznego

Ogłoszenie nieaktualne

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna

Aktualizacja: 1 miesiąc temu

Culina Horeca Sp. z o.o. to firma tworząca dwa koncepty gastronomiczne Natka Bistro i Natka Take Away, zlokalizowane w  Olivia Business Centre.
Obecnie poszukujemy pracownika na stanowisko:

KIEROWNIK PUNKTU GASTRONOMICZNEGO

Do codziennych obowiązków Kierownika punktu gastronomicznego należeć będzie:
  • szkolenia produktowe dla nowych pracowników,
  • wprowadzanie nowych produktów,
  • odbiór i kontrola materiałów i surowców,
  • przygotowanie produktów,
  • nadzór nad wystrojem punktów sprzedaży,
  • zamawianie produktów..
Oczekiwania:
  • znajomość branży gastronomicznej,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • komunikatywność, kreatywność,
  • umiejętność pracy pod presją czasu,
  • dokładność oraz czystość na stanowisku pracy,
  • dobra organizacja pracy własnej,
  • mile widziane wykształcenie gastronomiczne.
Oferujemy:
  • Stabilne warunki zatrudnienia,
  • Pakiet medyczny obejmujący:
         - Nielimitowane konsultacje lekarzy Podstawowej Opieki Zdrowotnej       
         - Nielimitowane konsultacje kilkudziesięciu lekarzy specjalistów bez skierowania
         - Konsultacje z lekarzami przez telefon, czat, wideo
         - Szczepienia ochronne
         - Badania laboratoryjne
  • Numer ogłoszenia: 65024913
  • Data wyróżnienia: 28.10.2022
  • Data wprowadzenia: 27.09.2022