Kierownik Zmiany Salad Story Riviera Gdynia

podstawowe
Gdynia Wzgórze św. Maksymiliana
Kazimierza Górskiego 2
Kierownik Zmiany Salad Story Riviera Gdynia Umowa zlecenie

Kierownik Zmiany Salad Story Riviera Gdynia

Firma
Wymiar pracy
Pełny etat,
Część etatu
Wynagrodzenie brutto
5379 - 5400
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Pracownicy gastronomii
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak

Jesteśmy polską marką, obecną na rynku od 2007 roku, i jedną z największych sieci restauracji szybkiej obsługi w Polsce, specjalizującą się w serwowaniu świeżych, zdrowych i pełnych smaku dań. Od lat z pasją tworzymy miejsce, w którym królują wartościowe i zbilansowane posiłki, przygotowywane na miejscu ze starannie dobranych składników.
Zmieniając definicję fast foodu, serwujemy jedzenie przyszłości – dobre dla ludzi i środowiska. Z dumą i poczuciem odpowiedzialności nieustannie się rozwijamy, tworząc miejsca, w których zdrowe jedzenie jest dostępne dla każdego – szybko, wygodnie i pysznie.
Salad Story to także ludzie – pasjonaci zdrowego stylu życia, pełni pozytywnej energii. W naszym zespole cenimy różnorodność, wspieramy się nawzajem i dbamy o dobrą atmosferę. Cieszymy się, że dołączasz do naszej drużyny! U nas możesz się rozwijać, realizować swoje pasje i budować relacje na lata.
Dołącz do Salad Story Gdynia Riviera jako Shift Manager!
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się siecią restauracji, która stawia na zdrowe jedzenie, wysoką jakość obsługi i przyjazną atmosferę. Poszukujemy osoby, która poprowadzi naszą restaurację, zadba o rozwój zespołu i osiągnięcie celów operacyjnych.
 Lokalizacja: 
 Rodzaj umowy: Umowa o pracę/umowa zlecenie
 Wymiar pracy: Pełny etat/ część etatu
 Wynagrodzenie: Umowa o pracę: 5379 zł brutto Umowa zlecenie: 32,10 zł brutto / h
 Tryb pracy: Stacjonarny
Twój zakres obowiązków:
  • Koordynowanie pracy zespołu na zmianie 
  • Obsługa klienta – dbanie o najwyższą jakość obsługi i budowanie relacji z Gośćmi
  • Kontrola przestrzegania standardów Salad Story oraz procedur HACCP
  • Organizacja i nadzorowanie pracy restauracji, w tym zarządzanie dostawami i stanem magazynowym
  • Obsługa systemu sprzedaży oraz wsparcie w realizacji celów biznesowych
  • Motywowanie zespołu i dbanie o pozytywną atmosferę w pracy

Nasze wymagania:
  • Umiejętność organizacji pracy i zarządzania zespołem
  • Znajomość procedur HACCP oraz standardów sanitarnych
  • Wysoka kultura pracy i umiejętność obsługi Gości na najwyższym poziomie
  • Umiejętność pracy pod presją i w dynamicznym środowisku
  • Zaangażowanie, odpowiedzialność i proaktywna postawa
  • Pozytywnego nastawienia do realizacji zadań i celów sprzedażowych
  • Elastyczność i otwartość na zmiany
  • Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych

To oferujemy:
 Stabilne zatrudnienie – oferujemy umowę o pracę
 Posiłek pracowniczy za symboliczną opłatą
 Elastyczny grafik dopasowany do Twoich potrzeb
 Solidne szkolenie przygotowujące do objęcia stanowiska
 Ubezpieczenie grupowe
 Premie za osiągane wyniki
 Premie za polecenie przyjaciela do pracy
 Perspektywy dalszego rozwoju zawodowego
️ Dofinansowanie do karty Multisport oraz pakietu medycznego Medicover
 Brzmi interesująco? Dołącz do nas i rozwijaj się razem z Salad Story!
Aplikuj już teraz!
Informujemy, ze zapoznamy się z każdą otrzymaną aplikacją i skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Data dodania ogłoszenia: 02.04.2025

ID oferty: 66040173

Zgłoś

obserwuj to ogłoszenie
obserwuj
Udostępnij

Salad Story

g...@salad... pokaż e-mail

Lokalizacja

Adres
Gdynia Wzgórze św. Maksymiliana
Kazimierza Górskiego 2 
Wróć do góry