Wróć do góry

Kucharz lub pomoc kuchenna

Ogłoszenie nieaktualne

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Sezonowa / Tymczasowa / Dodatkowa
Wynagrodzenie brutto
7000 - 10000
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie,
Umowa o dzieło
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Książeczka sanepidowska
Tak

Aktualizacja: 12 miesięcy temu

 „Honolulu Loung&Bistro” w Juracie poszukuje osób do pracy na stanowisku kucharz i pokoc kuchenna. Honolulu to miejsce wyjątkowe, z nietuzinkową kuchnią z różnych zakątów świata, pełne kolorowych drinków i codziennych występów artystycznych. 
Zadania: 
  •   przygotowywanie dań wg naszego menu, choć otwarcie jesteśmy na pomysły 
  • profesjonalna obsługa i odpowiedzialność za dobrą atmosferę,
  • dbałość o czystość i estetykę stanowiska pracy,
Wymagania:
§  doświadczenie w pracy w gastronomi na podobnym stanowisku
§  aktualna książeczka sanepidowska,
§  wysoka kultura osobista,
§  umiejętność łatwego nawiązywania kontaktu, dobry humor,
§  zaangażowanie w codzienne obowiązki, punktualność
§  znajomość języka angielskiego (mile widziana),
Oferujemy:
§  zatrudnienie na sezon od 15 czerwca 
§  atrakcyjne zarobki stawki od 22-28 zł w zależności od umiejętności i zapewnione zakwaterowanie
§  pracę w przyjaznym zespole.
Informacje o firmie
Honolulu to miejsce z wyjątkowa atmosfera, klimat wakacyjnego lounge baru. Serwujemy śniadania, dania wege, własne wypieki, poke bowle , tapasy i Dania z grilla. 
Kolorowe drinki, selekcja win oraz kraftowe piwa. Dbamy o jakość potraw i serwisu! 

Prosimy o dodanie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę
  • Numer ogłoszenia: 64882318
  • Data wyróżnienia: 19.06.2022
  • Data wprowadzenia: 19.06.2022