Kucharz sekcji/Chef de Partie - Restauracja Treinta Y Tres

Ogłoszenie nieaktualne

Kucharz sekcji/Chef de Partie - Restauracja Treinta Y Tres

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat,
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna


Restauracja Treinta y Tres mieści się w najwyższym budynku w Trójmieście – Olivia Star, zlokalizowanego w prestiżowym centrum biznesowym - Olivia Centre w Gdańsku Oliwie.

Twoją pasją jest gotowanie? Cenisz sobie pracę na produktach najwyższej jakości? Chcesz realizować się zawodowo i zmienić pracę na lepszą?
Dołącz do naszego zespołu!

Obecnie poszukujemy pracownika na stanowisko Chef de Partie w Restauracji Treinta y Tres

Wymagania:
  • Min. 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • Umiejętność pracy pod presją czasu,
  • Dokładność oraz czystość na stanowisku pracy,
  • Znajomość zagadnień związanych z HACCP,
  • Znajomość współczesnych trendów w gastronomii.
  • Gotowość do pracy od wtorku do soboty
Mile widziane:
  • Znajomość kuchni śródziemnomorskiej (kuchnia hiszpańska),
  • Znajomość języka angielskiego umożliwiająca swobodną komunikację.
Oferujemy:
  • Doskonalenie zawodowe pod opieką utytułowanego i wysoko kwalifikowanego Szefa Kuchni,
  • Stabilne warunki zatrudnienia,
  • Rozbudowany pakiet opieki zdrowotnej,
  • Możliwość przystąpienia do polisy na życie dla pracownika oraz jego bliskich,
  • Dofinansowanie karty sportowej,
  • Spotkania integracyjne,
  • Program rekomendacji pracowników.

W naszej firmie postaramy się, abyś już pierwszego dnia poczuł się częścią zespołu. Zostaniesz krok po kroku wprowadzony/wprowadzona w Twoje obowiązki, a doświadczeni koledzy przekażą Tobie przydatne wskazówki.

Data dodania ogłoszenia: 10.02.2021

Aktualizacja: 04.04.2023

Wróć do góry