Wróć do góry

Kucharz zmianowy / Kucharz

Ogłoszenie nieaktualne

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia,
Turystyka
Poziom stanowiska
Specjalista,
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna

Aktualizacja: ponad rok temu

Poszukujemy odpowiedzialnych osób, które zaangażują się w swoją pracę i zostaną częścią TYGLI.

Wymagania:
  • zaangażowanie, sumienność i kreatywność
  • pomysłowość i pasja do gotowania
  • dobra organizacja pracy i umiejętność pracy w zespole
  • doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza zmianowego/ kucharza
Obowiązki:
  • przygotowywanie dań zgodnie z recepturami
  • dbanie o porządek i przestrzeganie zasad BHP oraz higieny pracy
  • dbanie o odpowiednie przechowywanie i magazynowanie żywności oraz sprzętu kuchennego
  • współpraca z Szefem Kuchni oraz współpracownikami
Oferujemy:
  • warunki finansowe adekwatne do wiedzy oraz doświadczenia
  • umowa o pracę po okresie próbnym, ustalanym indywidualnie
  • możliwość współtworzenia nowych koncepcji kulinarnych, które planujemy realizować w najbliższym czasie
  • pracę w zespole składającym się z profesjonalistów i specjalistów w swoich dziedzinach
  • możliwość rozwoju swojej świadomości kulinarnej
  • wsparcie i pomoc w wykonywaniu powierzonych zadań
Informacje o firmie
Utrzymany w duchu less waste koncept kulinarny, w którym przygotowywane na bazie lokalnych produktów dania, inspirowane są kuchniami z całego świata.

Prosimy o dodanie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę
  • Numer ogłoszenia: 64241901
  • Data wyróżnienia: 05.06.2022
  • Data wprowadzenia: 27.04.2021
  • Aktualizacja: 05.06.2022