Manager Restauracji- Gdańsk Sródmieście
podstawowe
Gdańsk Śródmieście
Manager Restauracji- Gdańsk Sródmieście
Umowa zlecenie, Kontrakt B2B
Manager Restauracji- Gdańsk Sródmieście
Firma
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie,
Kontrakt B2B
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Restauracja naszego Klienta to wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie Gdańska, położone nad Motławą, które łączy tradycję z nowoczesnością. Specjalizujemy się w kuchni polskiej inspirowanej regionalnymi smakami Pomorza. Misją jest dostarczanie gościom niezapomnianych wrażeń kulinarnych w przyjaznej i klimatycznej atmosferze.
Opis stanowiska:
Jako Manager Restauracji będziesz odpowiedzialny/a za kompleksowe zarządzanie restauracją, zapewniając jej efektywne funkcjonowanie oraz najwyższy poziom obsługi Gości. Twoim zadaniem będzie współtworzenie wyjątkowych doświadczeń dla Gości, motywowanie zespołu, dbanie o wynik finansowy i rozwój biznesu.
Zakres obowiązków:
Opis stanowiska:
Jako Manager Restauracji będziesz odpowiedzialny/a za kompleksowe zarządzanie restauracją, zapewniając jej efektywne funkcjonowanie oraz najwyższy poziom obsługi Gości. Twoim zadaniem będzie współtworzenie wyjątkowych doświadczeń dla Gości, motywowanie zespołu, dbanie o wynik finansowy i rozwój biznesu.
Zakres obowiązków:
- Zarządzanie operacyjne restauracją, w tym nadzór nad codziennym funkcjonowaniem lokalu.
- Rekrutacja, szkolenie oraz motywowanie zespołu pracowników (kelnerzy, barmani, kucharze, pomoc kuchenna).
- Tworzenie grafików pracy ,rozliczanie utargów i kontrola kosztów personalnych
- Monitorowanie jakości obsługi Gości oraz dbałość o utrzymanie wysokich standardów.
- Współpraca z Szefem kuchni w zakresie tworzenia oferty kulinarnej oraz kontrola jakości potraw.
- Planowanie i realizacja działań marketingowych i promocyjnych, w tym współpraca z lokalnymi partnerami.
- Analiza wyników finansowych restauracji w tym cykliczne obliczanie food costu oraz drink postu oraz kontrola kosztów i raportowanie do właścicieli.
- Dbanie o zgodność z przepisami sanitarnymi i bezpieczeństwa higieny pracy.
- Minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej
- Umiejętność zarządzania zespołem i motywowania pracowników.
- Doskonała organizacja pracy oraz samodzielność w podejmowaniu decyzji.
- Znajomość trendów kulinarnych i pasja do gastronomii.
- Zorientowanie na potrzeby Gościa oraz wysoka kultura osobista.
- Umiejętność analizy wyników finansowych i optymalizacji kosztów.
- Dobra znajomość języka angielskiego (znajomość innych języków będzie atutem).
- Stabilne zatrudnienie w renomowanej restauracji o ugruntowanej pozycji na rynku, oparte na kontrakcie B2B lub umowie zlecenie.
- Atrakcyjne wynagrodzenie, adekwatne do doświadczenia i wyników pracy.
- Możliwość rozwoju zawodowego i realizacji własnych pomysłów.
- Motywacyjne wyjazdy zagraniczne
- Pracę w renomowanej i wyjątkowej lokalizacji w sercu Gdańska
- Przyjazną atmosferę pracy w dynamicznym i profesjonalnym międzynarodowym zespole
Data dodania ogłoszenia: 29.01.2025
ID oferty: 65972716
Zgłoś
Zobacz inne oferty od Nordhr
Sales Manager (branża stoczniowa)
podstawowe
Aktualizacja: 3 dni temu
Programista Java (mid/senior)
podstawowe
Aktualizacja: 3 miesiące temu
obserwuj to ogłoszenie
obserwuj
Udostępnij
Nordhr
Lokalizacja
Adres
Gdańsk Śródmieście
Zobacz dane kontaktowe
Firma
Powiadamiaj o ofertach pracy
Wróć do góry