Manager Restauracji

Ogłoszenie nieaktualne

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna

Aktualizacja: 11 dni temu

Twój zakres obowiązków:
  • Odpowiedzialność za sprawne i efektywne funkcjonowanie restauracji,
  • Zarządzanie zespołem pracowników, rekrutacja oraz tworzenie grafików,
  • Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych i składanie zamówień,
  • Nadzór nad estetyką lokalu oraz przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP,
  • Kontrola standardów i jakości świadczonych usług,
  • Dbanie o dobry wizerunek, miłą atmosferę, relacje z Gośćmi,
  • Rozliczenie finansowe lokalu,
  • Raportowanie dzienne/miesięczne do zarządu firmy,
  • Prowadzenie dokumentacji związanej z funkcjonowaniem lokalu.
Nasze wymagania:
  • zaangażowanie i pozytywne nastawienie :)
  • dyspozycyjność w tygodniu oraz w weekendy,
  • znajomość języka angielskiego,
  • doświadczenie na stanowisku kierowniczym w restauracji min. 2 lata
Oferujemy:
  • szkolenie wprowadzające oraz bieżące wsparcie,
  • stabilne warunki zatrudnienia i realne możliwości rozwoju,
  • narzędzia niezbędne do pracy - tj. telefon i laptop,
  • prywatna opieka medyczna,
  • wynagrodzenie od 5000 zł na rękę.
CV ze zdjęciem i dopiskiem w tytule "MANAGER" prosimy wysyłać na maila: [ukryte] .
Informacje o firmie

Sempre Pizza&Vino powstało nad polskim morzem w 2010 roku z miłości do Włoch i włoskiej kuchni - pełnej prostoty, autentycznych smaków, tradycyjnych receptur oraz starannie wyselekcjonowanych, świeżych produktów najwyższej jakości.

Grono zadowolonych klientów, zarówno lokalnych jak i przyjezdnych, z roku na rok powiększało się, dlatego Sempre działa obecnie już w sześciu (a już niebawem siedmiu) prestiżowych, malowniczych lokalizacjach w Trójmieście, stając się tym samym najjaśniejszą włoską gwiazdą na mapie trójmiejskiej gastronomii.

Po więcej informacji zapraszamy na naszą stronę internetową:
www.semprepizza.pl
  • Numer ogłoszenia: 64523034
  • Data wyróżnienia: 24.06.2022
  • Data wprowadzenia: 12.10.2021
  • Aktualizacja: 10.02.2022