Praca sezonowa Wykrawacz mięsa (Norwegia)
Umowa o pracę
Dodatkowa / Sezonowa
Pokoleń Lechii Gdańsk 1 Pokoleń Lechii Gdańsk 1
Praca sezonowa Wykrawacz mięsa (Norwegia)
Branża / kategoria
Pracownicy produkcji
Pokoleń Lechii Gdańsk 1
Pokoleń Lechii Gdańsk 1 Rodzaj umowy Umowa o pracę Wymiar pracy Dodatkowa / Sezonowa Charakter pracy Stacjonarna
Pokoleń Lechii Gdańsk 1 Rodzaj umowy Umowa o pracę Wymiar pracy Dodatkowa / Sezonowa Charakter pracy Stacjonarna
- Galeria
- Mapa
Pokoleń Lechii Gdańsk 1 Pokoleń Lechii Gdańsk 1
Praca sezonowa Wykrawacz mięsa (Norwegia)
-
Komunikacja miejska
-
Restauracje i kawiarnie
-
Zakupy
-
Sport i rekreacja
-
Nauka i szkolnictwo
Szczegóły:
- Branża: Pracownicy produkcji
- Rodzaj umowy: Umowa o pracę
- Wymiar pracy: Dodatkowa / Sezonowa
- Charakter pracy: Stacjonarna
- Stanowisko: Pracownik fizyczny
Dodatkowe informacje:
- Praca za granicą / Wymagane doświadczenie: Tak
Wymagania:
- Doświadczenie w wykrawaniu mięsa z małych zwierząt i/lub bydła
- Dokładność, szybkość, sprawność manualna
- Dobra kondycja fizyczna – praca jest intensywna i wymagająca
Praca sezonowa – Wykrawacz mięsa (Norwegia)
Lokalizacja: Malvik, Norwegia
Okres zatrudnienia: Tygodnie 35–47 (sierpień–listopad 2025)
Liczba wakatów: 10
Opis stanowiska:
Poszukujemy 10 wykwalifikowanych wykrawaczy mięsa do sezonowej pracy w renomowanym norweskim zakładzie przetwórstwa mięsnego.
Główne zadania obejmują wykrawanie mięsa z małych zwierząt rzeźnych (głównie owce i jagnięta). Doświadczenie w pracy z tego typu surowcem jest bardzo mile widziane – ale kandydaci z doświadczeniem przy bydle również będą brani pod uwagę.
Godziny pracy i wymiar etatu:
Godziny pracy są uzależnione od etapu sezonu – gwarantowany jest następujący minimalny wymiar godzin:
Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV (najlepiej w języku angielskim lub norweskim).
Lokalizacja: Malvik, Norwegia
Okres zatrudnienia: Tygodnie 35–47 (sierpień–listopad 2025)
Liczba wakatów: 10
Opis stanowiska:
Poszukujemy 10 wykwalifikowanych wykrawaczy mięsa do sezonowej pracy w renomowanym norweskim zakładzie przetwórstwa mięsnego.
Główne zadania obejmują wykrawanie mięsa z małych zwierząt rzeźnych (głównie owce i jagnięta). Doświadczenie w pracy z tego typu surowcem jest bardzo mile widziane – ale kandydaci z doświadczeniem przy bydle również będą brani pod uwagę.
Godziny pracy i wymiar etatu:
Godziny pracy są uzależnione od etapu sezonu – gwarantowany jest następujący minimalny wymiar godzin:
- Tydzień 35: 15 godzin
- Tydzień 36: 30 godzin
- Tygodnie 37–44: pełen etat (100%) + możliwość nadgodzin
- Tydzień 45: 30 godzin
- Tydzień 46: 22,5 godziny
- Tydzień 47: 15 godzin
Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV (najlepiej w języku angielskim lub norweskim).
Oferujemy:
Wynagrodzenie:
Stawka podstawowa: 249,05 NOK brutto/h
Możliwe dodatki
Zakwaterowanie:
Możliwość wynajmu pokoju – prywatny pokój z łazienką, wspólna kuchnia w pełni wyposażona, cotygodniowe sprzątanie, zmiana pościeli co 2 tygodnie, pralnia, Wi-Fi i parking w cenie.
Stawka podstawowa: 249,05 NOK brutto/h
Możliwe dodatki
Zakwaterowanie:
Możliwość wynajmu pokoju – prywatny pokój z łazienką, wspólna kuchnia w pełni wyposażona, cotygodniowe sprzątanie, zmiana pościeli co 2 tygodnie, pralnia, Wi-Fi i parking w cenie.
- Lokalizacja blisko zakładu– dogodny dojazd autem i komunikacją miejską.
- Koszt zakwaterowania: 6 200 NOK/miesiąc
- Istnieje również możliwość zorganizowania zakwaterowania we własnym zakresie.
Zobacz podobne oferty:
Specjalista ds. Finansowo-Administracyjnych
Gdańsk Ul. Budowlanych
Electrical Technical Coordinator with German
Gdańsk Morena
Barman/Barmanka
Gdańsk Wrzeszcz Górny
Data dodania: 04.07.2025
Aktualizacja: 09.07.2025
Numer oferty: 66133572
Wróć do góry