Wróć do góry
Zastępca manager gastronomi Gdańsk - kowale
Ogłoszenie nieaktualne
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna
Książeczka sanepidowska
Tak
Aktualizacja: 4 miesiące temu
Restauracja Jastny Dwór w Bąkowie poszukuje osoby na stanowisko zastępcy managera restauracji. Jesteśmy restauracją À La Carte i obsługujemy imprezy okolicznościowe. Mamy dwie sale bankietowe o powierzchni
do 200 m2 i restaurację zdolną pomieścić do 90 osób. Znajdujemy się w odległości 3 km od Gdańsk- Kowale
CO ZYSKUJESZ DOŁĄCZAJĄC DO NAS:
· Atrakcyjne wynagrodzenie , umowa o pracę
· Stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia
DO ZADAŃ ZASTĘPCY MANAGERA RESTAURACJI NALEŻY
• przygotowywanie planu pracy podległych pracowników oraz dbanie o ciągłość grafiku
• rekrutacja pracowników
• szkolenia pracowników
• nadzór nad rozliczeniami kasowymi zmianowymi, dobowymi i miesięcznymi
• kontrola czystości lokalu
• zgłaszanie napraw w lokalu
• remanenty i inwentaryzacje w lokalu
• odbiór dostaw – kontrola jego ilości i stanu
• nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP, ppoż. i HACCP w lokalu
• organizacja wydarzeń okolicznościowych i nadzór nad odpowiednim wystrojem lokalu (święta, różne inne okoliczności)
• tworzenie oferty lokalu
• dbanie o zapewnienie odpowiedniego kontaktu z klientem
• uzgadnianie rezerwacji i wydarzeń oraz ich rozliczanie
• obecność restauracji w social mediach – publikacja postów, kontakt z obserwującymi.
• raportowanie wyników sprzedażowych
• dokonywania analiz, na podstawie których określa się potrzeby Gości i metody na ich zaspokojenie
do 200 m2 i restaurację zdolną pomieścić do 90 osób. Znajdujemy się w odległości 3 km od Gdańsk- Kowale
CO ZYSKUJESZ DOŁĄCZAJĄC DO NAS:
· Atrakcyjne wynagrodzenie , umowa o pracę
· Stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia
DO ZADAŃ ZASTĘPCY MANAGERA RESTAURACJI NALEŻY
• przygotowywanie planu pracy podległych pracowników oraz dbanie o ciągłość grafiku
• rekrutacja pracowników
• szkolenia pracowników
• nadzór nad rozliczeniami kasowymi zmianowymi, dobowymi i miesięcznymi
• kontrola czystości lokalu
• zgłaszanie napraw w lokalu
• remanenty i inwentaryzacje w lokalu
• odbiór dostaw – kontrola jego ilości i stanu
• nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP, ppoż. i HACCP w lokalu
• organizacja wydarzeń okolicznościowych i nadzór nad odpowiednim wystrojem lokalu (święta, różne inne okoliczności)
• tworzenie oferty lokalu
• dbanie o zapewnienie odpowiedniego kontaktu z klientem
• uzgadnianie rezerwacji i wydarzeń oraz ich rozliczanie
• obecność restauracji w social mediach – publikacja postów, kontakt z obserwującymi.
• raportowanie wyników sprzedażowych
• dokonywania analiz, na podstawie których określa się potrzeby Gości i metody na ich zaspokojenie
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę
- Numer ogłoszenia: 64515969
- Data wyróżnienia: 24.01.2023
- Data wprowadzenia: 07.10.2021
- Aktualizacja: 18.01.2023