MENU DLA FIRM
Ogłoszenie nieaktualne
Jestem
Firmą
Oferuję / poszukuję
Oferuję
Rodzaj usługi
Gastronomia i catering
Treść ogłoszenia
MENU DLA FIRM
Każde Menu stworzone jest zgodnie z oczekiwaniami odbiorcy z dbałością o każdy szczegół.
Stworzyliśmy spis przykładowych pozycji dań najchętniej wybieranych przez naszych gości.
Prosimy w odpowiedzi na naszą ofertę wybrać pozycję, które Państwa zainteresują a my dokonamy
indywidualnej wyceny.
PRZYSTAWKI
- Krewetki w białym winie, maśle z chili, czosnkiem i pietruszką
- Tatar z wołowy z marynowaną szalotką, ogórkiem kiszonym, kaparem, pieprzem i oliwką
- Matias holenderski z szpinakiem, białym sezamem, czerwoną cebulą
- Krewetki w stylu tajskim
- Pieczony rostbef z kozim serem i suszonym pomidorem
- Polędwiczka wieprzowa w marynacie musztardowej
- Koreczki caprese z pesto
- Pasztet z sarny
- Śledź w pomidorach z chili
- Matias w oliwie ziołowej
- Dorsz w pomidorach z chili z warzywami korzennymi
- Pasty Jajeczne/ Rybne / Wegetariańskie
- Deska wędlin i serów
- Kosze z pieczywem ZUPY
- Krem z dyniowo-imbirowy z mlekiem kokosowym
- Zupa borowikowa
- Zupa Rybna z owocami morza
- Krem z białych warzyw z oliwą truflową
- Buraczkowa z grzybami
- Grzybowa z kluskami
- Krem z pomidora i szpinaku z mozzarellą
- Rosół królewski z domowymi kluskami
- Żurek z jajkiem
DANIA GŁÓWNE
- Polędwica wołowa, sos grzybowy/pieprzowy
- Dziki łosoś , sos truflowy
- Dorada, ratatouille, parmezan
- Polędwiczka wieprzowa z gorgonzolą
- Indyk z suszonym pomidorem z kaparami
- Polędwiczka z dorsza z pomidorem i szpinakiem
- Comber jagnięcy z borowikiem
- Pieczona kaczka na kapuście z boczkiem
- Ravioli z wołowiną / nduja, scamorza
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi z kaczką DODATKI
- Czarny ryż
- Kuskus perłowy
-Ziemniaki puree
- Gnocchi
-Pieczony ziemniak
- Warzywa pieczone
- Warzywa gotowane
- Kaszotto z warzywami
- Risotto grzybowe
DESERY
- Sernik z belgijską czekoladą
- Szarlotka
- Brownie
- Makowiec
- Monoporcje
- Makaroniki
- Beza z kremem
Tort 22zł/ os
ALKOHOLE
- Karafka wina włoskiego 0,5l
- Wino w butelkach
- Wódka 0,5l
- Whisky, Rum, Gin 0,5-0,7l
- Piwo butelkowe 0,3-0,5l
PONIŻEJ PRZYKŁADOWE MENU
W WERSJI PODSTAWOWEJMENU 289 ZŁ/OS
W cenie obsługa kelnerska, woda, soki, napoje gazowane
Przystawki (w stole/w bufecie)
- Tatar z wołowy z marynowaną szalotką, ogórkiem kiszonym, kaparem, pieprzem i oliwką
-Koreczki caprese z pesto
-Śledź w pomidorach z chilli
- Deska wędlin i serów
- Kosze z pieczywem
Zupy (do wyboru w kociołkach)
Krem z pomidora i szpinaku z mozzarellą
Zupa grzybowa z kluskami
Dania główne (w stole/w bemarach)
- Polędwiczka wieprzowa z gorgonzolą
- Polędwiczka z dorsza z pomidorem i szpinakiem
Desery (w stole/w bufecie)
- Sernik z belgijską czekoladą
- Szarlotka
Każde Menu stworzone jest zgodnie z oczekiwaniami odbiorcy z dbałością o każdy szczegół.
Stworzyliśmy spis przykładowych pozycji dań najchętniej wybieranych przez naszych gości.
Prosimy w odpowiedzi na naszą ofertę wybrać pozycję, które Państwa zainteresują a my dokonamy
indywidualnej wyceny.
PRZYSTAWKI
- Krewetki w białym winie, maśle z chili, czosnkiem i pietruszką
- Tatar z wołowy z marynowaną szalotką, ogórkiem kiszonym, kaparem, pieprzem i oliwką
- Matias holenderski z szpinakiem, białym sezamem, czerwoną cebulą
- Krewetki w stylu tajskim
- Pieczony rostbef z kozim serem i suszonym pomidorem
- Polędwiczka wieprzowa w marynacie musztardowej
- Koreczki caprese z pesto
- Pasztet z sarny
- Śledź w pomidorach z chili
- Matias w oliwie ziołowej
- Dorsz w pomidorach z chili z warzywami korzennymi
- Pasty Jajeczne/ Rybne / Wegetariańskie
- Deska wędlin i serów
- Kosze z pieczywem ZUPY
- Krem z dyniowo-imbirowy z mlekiem kokosowym
- Zupa borowikowa
- Zupa Rybna z owocami morza
- Krem z białych warzyw z oliwą truflową
- Buraczkowa z grzybami
- Grzybowa z kluskami
- Krem z pomidora i szpinaku z mozzarellą
- Rosół królewski z domowymi kluskami
- Żurek z jajkiem
DANIA GŁÓWNE
- Polędwica wołowa, sos grzybowy/pieprzowy
- Dziki łosoś , sos truflowy
- Dorada, ratatouille, parmezan
- Polędwiczka wieprzowa z gorgonzolą
- Indyk z suszonym pomidorem z kaparami
- Polędwiczka z dorsza z pomidorem i szpinakiem
- Comber jagnięcy z borowikiem
- Pieczona kaczka na kapuście z boczkiem
- Ravioli z wołowiną / nduja, scamorza
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi z kaczką DODATKI
- Czarny ryż
- Kuskus perłowy
-Ziemniaki puree
- Gnocchi
-Pieczony ziemniak
- Warzywa pieczone
- Warzywa gotowane
- Kaszotto z warzywami
- Risotto grzybowe
DESERY
- Sernik z belgijską czekoladą
- Szarlotka
- Brownie
- Makowiec
- Monoporcje
- Makaroniki
- Beza z kremem
Tort 22zł/ os
ALKOHOLE
- Karafka wina włoskiego 0,5l
- Wino w butelkach
- Wódka 0,5l
- Whisky, Rum, Gin 0,5-0,7l
- Piwo butelkowe 0,3-0,5l
PONIŻEJ PRZYKŁADOWE MENU
W WERSJI PODSTAWOWEJMENU 289 ZŁ/OS
W cenie obsługa kelnerska, woda, soki, napoje gazowane
Przystawki (w stole/w bufecie)
- Tatar z wołowy z marynowaną szalotką, ogórkiem kiszonym, kaparem, pieprzem i oliwką
-Koreczki caprese z pesto
-Śledź w pomidorach z chilli
- Deska wędlin i serów
- Kosze z pieczywem
Zupy (do wyboru w kociołkach)
Krem z pomidora i szpinaku z mozzarellą
Zupa grzybowa z kluskami
Dania główne (w stole/w bemarach)
- Polędwiczka wieprzowa z gorgonzolą
- Polędwiczka z dorsza z pomidorem i szpinakiem
Desery (w stole/w bufecie)
- Sernik z belgijską czekoladą
- Szarlotka
czytaj więcej
Zainteresowała Cię ta oferta?
- Numer ogłoszenia: 65107144
- Data wyróżnienia: 27.11.2022
- Data wprowadzenia: 24.11.2022
- Aktualizacja: 01.12.2022