Kucharz - Hotel Błękitny Żagiel

Ogłoszenie nieaktualne

Kucharz - Hotel Błękitny Żagiel

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat,
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie,
Kontrakt B2B
Branża / kategoria
Gastronomia,
Hotelarstwo
Poziom stanowiska
Kierownik,
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Książeczka sanepidowska
Tak

Do restauracji w Gdyni poszukujemy kucharza/y.
Jeżeli szukasz nowego miejsca, w którym będziesz kluczowym graczem w projekcie to to ogłoszenie jest dla Ciebie!
Jeżeli szukasz miejsca, w którym będziesz mógł się rozwijać, budować swoją markę na rynku i cieszyć się zadowoleniem gości to zapraszamy do kontaktu.

WYMAGANIA:
- Doświadczenie na stanowisku
- Umiejętności zarządzania zespołem i szkolenie nowych pracowników
- Posiadanie merytorycznej wiedzy w zarządzaniu kuchnią
- Pozytywne usposobienie oraz wysoka kultura osobista
- Dokładność, sumienność i zaangażowanie
- Umiejętność pracy w zespole i efektywne zarządzanie czasem
OFERUJEMY:
- pracę w stabilnej firmie - gdzie jedzenie ze składników od lokalnych dostawców będzie podawane w zestawie z prawdziwą gościnnością
- możliwość kreowania menu i wprowadzania własnych pomysłów kulinarnych
- zbudowanie własnego zespołu profesjonalistów, którzy będą dzielić z Tobą pasję i zaangażowanie do tworzenia nowego miejsca
- wsparcie w budowaniu marki osobistej na rynku gastronomicznym
- atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe + premia
- wsparcie w rozwoju
- preferowana forma zatrudnienia - B2B
 
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

- Odpowiedzialność za pracę kuchni od "A" do "Z"
- Nadzór oraz kontrola wprowadzonej oferty do sprzedaży
- Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw oraz jak najlepszej organizacji pracy kuchni
- Zarządzanie procesem produkcji potraw
- Udział w tworzeniu menu (produkty sezonowe)
- Zapewnienie powtarzalności procesów produkcji
- Zarządzanie i odpowiednie motywowanie zespołu
- Kontrola stanów magazynowych (inwentaryzacja)
- Koordynacja zamówień i dostaw towarów
- Wykonywanie wszelkich dodatkowych zadań wyznaczonych przez przełożonego
- Dbanie o minimalizację strat produktów
- Kontrola przestrzegania zasad higienicznych

Zapraszamy !
Informujemy, iż kontakt nastąpi z wybranymi kandydatami.

Przekazane dane zostaną wykorzystane wyłącznie w celach rekrutacyjnych, nie będą udostępniane innym podmiotom.

Data dodania ogłoszenia: 14.02.2024

Wróć do góry