Szef Kuchni
Ogłoszenie nieaktualne
Szef Kuchni
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Wynagrodzenie brutto
7190 zł - 9000 złRodzaj umowy
Umowa zlecenie,
Kontrakt B2B
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Kierownik,
Specjalista
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Książeczka sanepidowska
Tak
Twój zakres obowiązków
- Planowanie i kosztowe zarządzanie produkcją, nadzorując realizację planów.
- Aktywny udział w tworzeniu i monitorowanie realizacji budżetu.
- Kontrola stanów magazynowych i zamawianie surowców do produkcji.
- Zarządzanie pracą zespołu, kontrola godzin pracy oraz nadzór nad przestrzeganiem HACCP i innych norm bezpieczeństwa żywności.
- Dbałość o jakość przygotowywanych produktów.
- Przygotowywanie raportów z prowadzonych działań.
- Planowanie i organizacja menu.
- Nadzór nad kompletnym procesem kulinarnym, włączając w to przygotowywanie, gotowanie i dystrybucję potraw.
- Koordynacja pracy zespołu kucharskiego, nadzór nad szkoleniem personelu oraz ocenianie ich pracy i wprowadzanie korekt i standardów.
- Zapewnianie wysokiej jakości potraw poprzez kontrolę surowców, techniki przygotowania i przestrzeganie procedur sanitarnych.
- Zarządzanie kosztami i kontrola budżetu działu kuchni, obejmujące zamawianie i kontrolę zapasów.
- Sprawdzanie zgodności z wymaganiami żywnościowymi oraz przepisami dotyczącymi bezpieczeństwa, higieny i jakości.
- Posiadasz solidne doświadczenie w kierowaniu działem kuchni.
- Potrafisz sprawnie planować produkcję dla wielu jednostek jednocześnie.
- Skutecznie zarządzasz personelem i czasem pracy podległych pracowników.
- Operujesz na recepturach, precyzyjnie licząc koszty produkcji.
- Planujesz produkcję efektywnie, z naciskiem na osiąganie celów finansowych.
- Jesteś zaangażowany/a i radzisz sobie z presją czasu.
- Posiadasz biegłą znajomość programów gastronomicznych oraz sprawne posługiwanie się programem Excel.
Data dodania ogłoszenia: 15.12.2023
Aktualizacja: 15.12.2023
Wróć do góry