Ogłoszenie nieaktualne

Szef Kuchni

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Wynagrodzenie brutto
7190 - 9000
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie,
Kontrakt B2B
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Kierownik,
Specjalista
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Książeczka sanepidowska
Tak

Twój zakres obowiązków
  • Planowanie i kosztowe zarządzanie produkcją, nadzorując realizację planów.
  • Aktywny udział w tworzeniu i monitorowanie realizacji budżetu.
  • Kontrola stanów magazynowych i zamawianie surowców do produkcji.
  • Zarządzanie pracą zespołu, kontrola godzin pracy oraz nadzór nad przestrzeganiem HACCP i innych norm bezpieczeństwa żywności.
  • Dbałość o jakość przygotowywanych produktów.
  • Przygotowywanie raportów z prowadzonych działań.
  • Planowanie i organizacja menu.
  • Nadzór nad kompletnym procesem kulinarnym, włączając w to przygotowywanie, gotowanie i dystrybucję potraw.
  • Koordynacja pracy zespołu kucharskiego, nadzór nad szkoleniem personelu oraz ocenianie ich pracy i wprowadzanie korekt i standardów.
  • Zapewnianie wysokiej jakości potraw poprzez kontrolę surowców, techniki przygotowania i przestrzeganie procedur sanitarnych.
  • Zarządzanie kosztami i kontrola budżetu działu kuchni, obejmujące zamawianie i kontrolę zapasów.
  • Sprawdzanie zgodności z wymaganiami żywnościowymi oraz przepisami dotyczącymi bezpieczeństwa, higieny i jakości.
Nasze wymagania
  • Posiadasz solidne doświadczenie w kierowaniu działem kuchni.
  • Potrafisz sprawnie planować produkcję dla wielu jednostek jednocześnie.
  • Skutecznie zarządzasz personelem i czasem pracy podległych pracowników.
  • Operujesz na recepturach, precyzyjnie licząc koszty produkcji.
  • Planujesz produkcję efektywnie, z naciskiem na osiąganie celów finansowych.
  • Jesteś zaangażowany/a i radzisz sobie z presją czasu.
  • Posiadasz biegłą znajomość programów gastronomicznych oraz sprawne posługiwanie się programem Excel.

Data dodania ogłoszenia: 15.12.2023

Aktualizacja: 15.12.2023

Wróć do góry