Zastępca Kierownika Gastronomii
Ogłoszenie nieaktualne
Zastępca Kierownika Gastronomii
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Kontrakt B2B
Branża / kategoria
Gastronomia
Wymagania:
- Min. 2 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- Dobra organizacja pracy
- Umiejętność planowania pracy zespołu
- Dbałość o najwyższy standard obsługi Gościa
- Praca z produktem premium
Do wyjątkowego obiektu w Gdyni - Hotel Quadrille ***** / Restauracja Biały Królik - poszukujemy entuzjastów swojego zawodu.
- Twoim zadaniem będzie pomoc w planowaniu strategii gastronomicznej oraz wdrażanie jej w codziennej pracy.
- Będziesz odpowiedzialny za pracę personelu, dbanie o dobrą atmosferę pracy.
- Do Twoich obowiązków należeć będzie realizacja celów sprzedażowych oraz podnoszenie kwalifikacji personelu w obszarze sprzedaży produktów premium.
- Liczymy na Twoje wsparcie w organizacji eventów i imprez okolicznościowych.
Oferujemy:
- Stabilne warunki finansowe
- Możliwość rozwoju, odbycia szkoleń serwisowych w oparciu o najwyższe standardy Relais & Chateaux
- Narzędzia niezbędne do pracy kierownika gastronomii
- Pracę z młodym i kreatywnym zespołem (kierownik gastronomii, sommelier, kierownik zmiany, kelnerzy)
- Pracę w wyjątkowym miejscu
- Dofinansowania do karty Multisport, ubezpieczenia, prywatnej opieki zdrowotnej
- Zniżki na usługi w pozostałych obiektach firmy (Spa Quadrille, Leśny Dwór Sulęczyno, Hewelke Restaurant & Bakery, Browar Hevelius)
Data dodania ogłoszenia: 14.05.2023
Aktualizacja: 27.06.2023
Wróć do góry