Kierownik Działu Bankietów- Sheraton Sopot Hotel
Ogłoszenie nieaktualne
Kierownik Działu Bankietów- Sheraton Sopot Hotel
Firma
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę
Branża / kategoria
Gastronomia,
Hotelarstwo,
Turystyka
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna
Książeczka sanepidowska
Tak
Nr ref: BQM/07/2024
Twój zakres obowiązków
- zarządzanie działem bankietów (przygotowywanie grafiku, rozdzielanie pracy, bieżąca współpraca z pozostałymi działami hotelu)
- nadzór nad organizowanymi eventami, ścisła współpraca z działem eventów
- zarządzanie zespołem, wspieranie, rekrutowanie nowych pracowników, dokonywanie ocen rocznych
- przestrzeganie procedur Marriott International
- udział w regularnych spotkaniach działowych
- odpowiedzialność za planowanie i realizację budżetu
- Wykształcenie wyższe z zakresu zarządzania hotelarstwem lub pokrewnego
- Co najmniej 3-letnie doświadczenie w zarządzaniu bankietami lub w dziedzinie pokrewnej (umiejętność planowania bankietów, zarządzania budżetami i dotrzymywania terminów)
- Silne umiejętności komunikacyjne i interpersonalne (także w języku angielskim w mowie i piśmie)
- Doskonałe umiejętności organizacyjne i zarządzania czasem,
- Umiejętność dobrej pracy pod presją czasu i w dynamicznym środowisku
- Dyspozycyjność do pracy wieczorami, w weekendy i święta, w razie potrzeby
- Umiejętność współpracy z zespołem eventów oraz Szefem Kuchni
- Dogłębna znajomość najlepszych praktyk branży hotelarsko-gastronomicznej
- Znajomość Opery będzie dodatkowym atutem
- możliwość rozwoju w 5* hotelu międzynarodowej sieci Marriott International
- prywatna opieka medyczna za symboliczną złotówkę
- możliwość objęcia ubezpieczeniem grupowym na preferencyjnych warunkach
- ciepłe i urozmaicone posiłki każdego dnia w pracy w naszej restauracji pracowniczej
- dofinansowanie do karty Multisport
- 30% zniżki na usługi w naszym hotelu
- imprezy pracownicze, okolicznościowe, prezenty świąteczne
- nagrody za staż i zaangażowanie
Data dodania ogłoszenia: 17.07.2024
Wróć do góry