Kierownik Zmiany w Dziale Gastronomii
Ogłoszenie nieaktualne
Kierownik Zmiany w Dziale Gastronomii
Firma
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę
Branża / kategoria
Gastronomia,
Hotelarstwo,
Turystyka
Poziom stanowiska
Specjalista
Charakter pracy
Stacjonarna
Nr ref: F&B/02/2024
Poszukujemy osoby, która obejmie stanowisko F&B Supervisora (Kierownika Zmiany w Dziale Gastronomii) w naszym hotelu- Sheraton Sopot Hotel.
Jaki będzie dla nas idealny kandydat/ kandydatka?
Jaki będzie dla nas idealny kandydat/ kandydatka?
- mający min. roczne doświadczenie w gastronomii (mile widziane doświadczenie w prowadzeniu zmiany)
- znający język angielski w stopniu bardzo dobrym pozwalającym na swobodną komunikację z gośćmi hotelowymi
- cechujący się nienaganną prezencją i kulturą osobistą
- zaangażowany w powierzone obowiązki
- zarządzanie zmianą, czuwanie nad przebiegiem działań
- obsługa gości hotelowych
- koordynacja działań współpracowników na zmianie
- zachowywanie standardów sieci Marriott oraz egzekwowanie ich od pozostałych
- dbanie o jak najwyższy komfort naszych gości
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- prywatną opiekę medyczną za symboliczną złotówkę
- dofinansowanie do karty Multisport
- ciepłe i urozmaicone posiłki każdego dnia w pracy w naszej restauracji pracowniczej
- zniżki na pobyty w hotelach naszej sieci
- możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego
- dodatkowe zniżki na usługi gastronomiczne w naszym hotelu
- integracje działowe, prezenty świąteczne i wiele innych dodatkowych benefitów
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
zobacz klauzulę
Data dodania ogłoszenia: 06.09.2023
Aktualizacja: 06.02.2024
Wróć do góry