Kucharz Zarządzający, pełen etat - MORA Bistro Gdynia
Ogłoszenie nieaktualne
Kucharz Zarządzający, pełen etat - MORA Bistro Gdynia
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Wynagrodzenie brutto
30 zł - 35 złRodzaj umowy
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Cześć,
Dziękujemy za Twoje zainteresowanie dołączeniem do Naszego zespołu. Twoja wiedza i umiejętności są dla nas równie ważne jak Twoja osobowość, dlatego zapoznaj się z poniższymi informacjami i skontaktuj się z nami, jak to Ciebie szukamy.
Oferujemy:
Sonia
Dziękujemy za Twoje zainteresowanie dołączeniem do Naszego zespołu. Twoja wiedza i umiejętności są dla nas równie ważne jak Twoja osobowość, dlatego zapoznaj się z poniższymi informacjami i skontaktuj się z nami, jak to Ciebie szukamy.
Oferujemy:
- wynagrodzenie od 26 zł/h netto przez pierwsze 3 miesiące - później rozmawiamy o stawce rocznej
- coroczna waloryzacja wynagrodzenia
- stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę zlecenie
- po roku możliwość przejścia na umowę o pracę
- możliwość rozwoju zawodowego (szkolenia, targi - budżet do ustalenia)
- możliwość wdrażania i realizowania swoich pomysłów oraz realny wpływ na rozwój restauracji
- darmowe miejsce parkingowe przy lokalu
- zniżka pracownicza 50% w trakcie pracy i poza godzina pracy
- pracę w ambitnym zespole młodych ludzi (dopasowanie do zespołu jest dla nas jednym z kluczowych czynników wyboru)
- wsparcie na każdym etapie wdrożenia do pracy
- firmowe t-shirty do pracy
- doświadczenie w prowadzeniu kuchni
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- punktualność i elastyczne podejście do zmiennych godzin pracy
- znajomość trendów w kuchni comfort & streetfood
- samodzielność i proaktywność
- poczucie estetyki - umiejętność pracy w grupie: komunikacja, wsparcie, mentoring dla innych osób w zespole
- aktywny kucharz (pokrywanie zmian)
- kierowanie zespołem i pracą kucharzy (mały zespół)
- tworzenie i aktualizacja menu
- kontrola stanów magazynowych oraz koordynowanie zamówień
- nadzór nad jakością serwowanych potraw (kontrola jakości i powtarzalności)
- organizowanie czasu pracy, zarówno swojej jak i zespołu (tworzenie grafików)
- nadzorowanie podległego zespołu w zakresie właściwego użytkowania sprzętu, utrzymania czystości w kuchni i przyległych magazynach
- szkolenie zespołu w zakresie wykorzystywania używanych produktów w produkcji, ich obróbki mając na względzie optymalizację strat
- ograniczenie i ewidencjonowanie poniesionych strat produktowych
- umiejętne organizowanie codziennej pracy swojej i zespołu, delegowanie zadań, kontrola prepów
- koordynowanie pracy kuchni podczas rezerwacji oraz cateringów w porozumieniu z managerem lokalu
Sonia
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
zobacz klauzulę
Data dodania ogłoszenia: 11.03.2024
Wróć do góry