Kucharz Zarządzający, pełen etat - MORA Bistro Gdynia

Ogłoszenie nieaktualne

Kucharz Zarządzający, pełen etat - MORA Bistro Gdynia

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Wynagrodzenie brutto
30 - 35
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak

Cześć, 
Dziękujemy za Twoje zainteresowanie dołączeniem do Naszego zespołu. Twoja wiedza i umiejętności są dla nas równie ważne jak Twoja osobowość, dlatego zapoznaj się z poniższymi informacjami i skontaktuj się z nami, jak to Ciebie szukamy. 
Oferujemy:
  • wynagrodzenie od 26 zł/h netto przez pierwsze 3 miesiące - później rozmawiamy o stawce rocznej
  • coroczna waloryzacja wynagrodzenia
  • stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę zlecenie
  • po roku możliwość przejścia na umowę o pracę
  • możliwość rozwoju zawodowego (szkolenia, targi - budżet do ustalenia)
  • możliwość wdrażania i realizowania swoich pomysłów oraz realny wpływ na rozwój restauracji 
  • darmowe miejsce parkingowe przy lokalu
  • zniżka pracownicza 50% w trakcie pracy i poza godzina pracy
  • pracę w ambitnym zespole młodych ludzi (dopasowanie do zespołu jest dla nas jednym z kluczowych czynników wyboru)
  • wsparcie na każdym etapie wdrożenia do pracy
  • firmowe t-shirty do pracy
Wymagania:
  • doświadczenie w prowadzeniu kuchni
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • punktualność i elastyczne podejście do zmiennych godzin pracy
  • znajomość trendów w kuchni comfort & streetfood
  • samodzielność i proaktywność
    - poczucie estetyki
  • umiejętność pracy w grupie: komunikacja, wsparcie, mentoring dla innych osób w zespole
Obowiązki:
  • aktywny kucharz (pokrywanie zmian) 
  • kierowanie zespołem i pracą kucharzy (mały zespół)
  • tworzenie i aktualizacja menu
  • kontrola stanów magazynowych oraz koordynowanie zamówień
  • nadzór nad jakością serwowanych potraw (kontrola jakości i powtarzalności)
  • organizowanie czasu pracy, zarówno swojej jak i zespołu (tworzenie grafików)
  • nadzorowanie podległego zespołu w zakresie właściwego użytkowania sprzętu, utrzymania czystości w kuchni i przyległych magazynach 
  • szkolenie zespołu w zakresie wykorzystywania używanych produktów w produkcji, ich obróbki mając na względzie optymalizację strat 
  • ograniczenie i ewidencjonowanie poniesionych strat produktowych
  • umiejętne organizowanie codziennej pracy swojej i zespołu, delegowanie zadań, kontrola prepów
  • koordynowanie pracy kuchni podczas rezerwacji oraz cateringów w porozumieniu z managerem lokalu
Do usłyszenia,
Sonia

Prosimy o dodanie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
zobacz klauzulę

Data dodania ogłoszenia: 11.03.2024

Wróć do góry