Pizzaiolo I restauracja Serio l Gdynia
Ogłoszenie nieaktualne
Pizzaiolo I restauracja Serio l Gdynia
Firma
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny,
Pracownik biurowy
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Książeczka sanepidowska
Tak
Restauracja Serio w Gdyni poszukuje kandydata na stanowisko PIZZAIOLO.
Szukasz stabilizacji, fajnego zespołu i możliwości podnoszenia własnych kwalifikacji?
Doceniasz pracę na wysokiej jakości produktach u boku doświadczonych kolegów? Daj znać, na pewno się dogadamy.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
NASZE OCZEKIWANIA:
CO OFERUJEMY:
Zgłoszenia zawierające cv prosimy o przesyłanie na adres: [ukryte] w tytule pisząc: PIZZAIOLO.
Do zobaczenia na rozmowie kwalifikacyjnej :)
Szukasz stabilizacji, fajnego zespołu i możliwości podnoszenia własnych kwalifikacji?
Doceniasz pracę na wysokiej jakości produktach u boku doświadczonych kolegów? Daj znać, na pewno się dogadamy.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- przygotowanie dań według ustalonych receptur
- dbałość o czystość i porządek stanowiska pracy
- sumienność i staranność w wykonywaniu powierzonych obowiązków
- współpraca z kierownictwem i resztą zespołu
- podnoszenie własnych kwalifikacji
NASZE OCZEKIWANIA:
- doświadczenie w pracy na piecu opalanym drewnem
- dobra organizacja pracy
- umiejętność pracy w zespole
- punktualność
- dyspozycyjność
- aktualna książeczka sanepidowska
CO OFERUJEMY:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- stabilne zatrudnienie
- dobrą atmosferę
- elastyczny grafik pracy
- możliwości rozwoju
- szkolenia
- pracę w zgranym i doświadczonym zespole
Zgłoszenia zawierające cv prosimy o przesyłanie na adres: [ukryte] w tytule pisząc: PIZZAIOLO.
Do zobaczenia na rozmowie kwalifikacyjnej :)
Informacje o firmie
"Serio" to jedno z najpopularniejszych miejsc na kulinarnej mapie Gdyni. To zderzenie pomysłów na smaczną kuchnię, przyjazną atmosferę oraz nowoczesne wnętrze.
Sercem restauracji jest sprowadzony z Neapolu, opalany drewnem piec, wykonany w pracowni Steffano Ferrary. Specjalnością "Serio" jest pizza w stylu neapolitańskim oraz klasyki kuchni włoskiej, w tym antipasti, pasty, owoce morza i dania mięsne.
Sercem restauracji jest sprowadzony z Neapolu, opalany drewnem piec, wykonany w pracowni Steffano Ferrary. Specjalnością "Serio" jest pizza w stylu neapolitańskim oraz klasyki kuchni włoskiej, w tym antipasti, pasty, owoce morza i dania mięsne.
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę
Data dodania ogłoszenia: 11.08.2024
Wróć do góry