Praca w pizzeri w weekendy i w sezonie

Ogłoszenie nieaktualne

Praca w pizzeri w weekendy i w sezonie

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Sezonowa / Tymczasowa / Dodatkowa
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Nie
Status studenta
Tak
Książeczka sanepidowska
Tak

Cześć ! 


Poszukujemy osoby która, chciałby pracować przy przygotowywaniu pizzy. Doświadczenie nie jest wymagane, natomiast pasja do gotowania tak. Praca obecnie na weekendy, ale z możliwością pracy w sezonie letnim.

Orientacyjne godziny pracy to 12:00-20:00. 

Główne zadania realizowane na stanowisku:

- przygotowanie składników przed otwarciem,
- układanie składników na pizzy,
- krojenie pizzy przed podaniem,
- obsługa klienta(poza weekendami  w  okresie przed sezonem do momentu skompletowania zespołu) ,
- sprzątanie produktów po zamknięciu,
-a także przygotowywanie ciast do wypieku(rozciąganie placków).


Poszukujemy osoby uśmiechniętej , z pogodnym usposobieniem która lubi ludzi i pracę z nimi oraz lubi pizze i chce z nami współtworzyć nasze miejsce to będzie idealne połączenie i zapraszamy

Oferujemy pracę w przesympatycznym zespole, gratisy i rabaty na  pizze w czasie pracy i poza czasem pracy.

Cv przesyłajcie na adres :  l...@gmail... wyświetl e-mail  i to jak najszybciej. Będziemy się kontaktować z wybranymi kandydatami.

Status studenta mile widziany, ale nie jest to wymóg.
Informacje o firmie
Jesteśmy kameralną , klimatyczną pizzerią wypiekającą pizzę napoletane.
Stawiamy przede wszystkim na autentyczność i zadowolenie naszych klientów, dlatego używamy składników najwyższej jakości akredytowanych prze  AVPN czyli Stowarzyszenie Prawdziwej Pizzy Neapolitańskiej (Associazione Verace Pizza Napoletana), ale to nie wszytko. Dodatkową gwarancją autentyczności naszej pizzy jest tradycyjny piec, ręcznie wykonany w Neapolu i również posiadający certyfikację AVPN. O jakość Ciasta i wypieku dba sam właściciel, który nie tylko zdobywał wiedzę u certyfikowanych instruktorów, ale przede wszystkim uczył się kultury i kuchni włoskiej, właśnie we Włoszech. Każdego dnia z radoście wkładamy wysiłek, aby nasi klienci mogli zjeść prawdziwą pizzę Napoletane, dokładnie taką jak w Neapolu. 

Data dodania ogłoszenia: 12.03.2024

Wróć do góry