Ogłoszenie nieaktualne

Szef Kuchni

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Wynagrodzenie brutto
6000 - 7000
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie,
Kontrakt B2B
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Książeczka sanepidowska
Tak

Poszukujemy dobrze zorganizowanej osoby, która byłaby w stanie zarządzać kuchnią w Nie/mięsnym.
Szef kuchni, który jest otwarty, doświadczony i kreatywny , lubi współpracować z ludźmi, a jednocześnie kierować ekipą.

Zadania:
  • Aktualizowanie karty menu oraz praca na sprawdzonych standardach
  • Sporządzanie zamówień towarów, dbanie o stan magazynowy
  • Kierowanie pracą kuchni, wydawanie poleceń, dbanie o poprawną atmosferę, angażowanie zespołu do zadań, rekrutacja
  • Zarządzanie grafikiem personelu kuchennego
  • Dbałości o najwyższą jakość potraw
  • Zarządzanie czasem pracy pracowników, food costem
  • Inwentaryzacja, dbanie o gospodarkę towarami
  • Dbanie o wizerunek restauracji, poprzez jakościowe potrawy
  • Miłość do kulinariów i gotowania, a także dążenie do doskonalenia i eksperymentowania
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub umowę zlecenie, jeśli wolisz
  • Wypłata zawsze na czas
  • Możliwość współtworzenia naszego miejsca, poprzez zmiany karty, szukanie nowych rozwiązań, wykazywanie się kreatywnością
  • dodatkowe oremie uznaniowe lub od utrzymania food costu
Informacje o firmie
Nie/mięsny to bistro o dwóch obliczach - wege i mięsnym. Serwujemy dania inspirowane kuchnią świata, a w szczególności krajami Maghrebu. Dwa menu-mięsne i niemięsne zapraszają wszystkich do wspólnego stołu bez wykluczania i oceniania wyborów żywieniowych. Podążaj za nami inspiracjami z podróży, pełną gamą kolorów, zapachów i aromatów.

Nie/mięsny wyrósł z food trucka Muka Bar, który przemierzał Trójmiejskie ulice i odwiedzał festiwale muzyczne od 2013r. Nasze serce wciąż jest mocno osadzone w street foodzie, dlatego w naszym menu zawsze znajdzie się miejsce dla dobrego burgera i solidnie złożonej pity. Pierwszy lokal powstał w starym sklepie mięsnym na Dolnym Mieście. Pozostawiliśmy stary PRLowski szyld, dopisując swoją narrację do tej zastanej.

I tak już ponad 10 lat serwujemy Wam najwyższej jakości miłość wyłożoną na talerzu, dostępną dla każdego- również na wynos.

 

Data dodania ogłoszenia: 06.02.2024

Wróć do góry