Szef Kuchni
Ogłoszenie nieaktualne
Szef Kuchni
Firma
Wymiar pracy
Pełny etat
Wynagrodzenie brutto
6000 zł - 7000 złRodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie,
Kontrakt B2B
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Książeczka sanepidowska
Tak
Poszukujemy dobrze zorganizowanej osoby, która byłaby w stanie zarządzać kuchnią w Nie/mięsnym.
Szef kuchni, który jest otwarty, doświadczony i kreatywny , lubi współpracować z ludźmi, a jednocześnie kierować ekipą.
Zadania:
Szef kuchni, który jest otwarty, doświadczony i kreatywny , lubi współpracować z ludźmi, a jednocześnie kierować ekipą.
Zadania:
- Aktualizowanie karty menu oraz praca na sprawdzonych standardach
- Sporządzanie zamówień towarów, dbanie o stan magazynowy
- Kierowanie pracą kuchni, wydawanie poleceń, dbanie o poprawną atmosferę, angażowanie zespołu do zadań, rekrutacja
- Zarządzanie grafikiem personelu kuchennego
- Dbałości o najwyższą jakość potraw
- Zarządzanie czasem pracy pracowników, food costem
- Inwentaryzacja, dbanie o gospodarkę towarami
- Dbanie o wizerunek restauracji, poprzez jakościowe potrawy
- Miłość do kulinariów i gotowania, a także dążenie do doskonalenia i eksperymentowania
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub umowę zlecenie, jeśli wolisz
- Wypłata zawsze na czas
- Możliwość współtworzenia naszego miejsca, poprzez zmiany karty, szukanie nowych rozwiązań, wykazywanie się kreatywnością
- dodatkowe oremie uznaniowe lub od utrzymania food costu
Informacje o firmie
Nie/mięsny to bistro o dwóch obliczach - wege i mięsnym. Serwujemy dania inspirowane kuchnią świata, a w szczególności krajami Maghrebu. Dwa menu-mięsne i niemięsne zapraszają wszystkich do wspólnego stołu bez wykluczania i oceniania wyborów żywieniowych. Podążaj za nami inspiracjami z podróży, pełną gamą kolorów, zapachów i aromatów.
Nie/mięsny wyrósł z food trucka Muka Bar, który przemierzał Trójmiejskie ulice i odwiedzał festiwale muzyczne od 2013r. Nasze serce wciąż jest mocno osadzone w street foodzie, dlatego w naszym menu zawsze znajdzie się miejsce dla dobrego burgera i solidnie złożonej pity. Pierwszy lokal powstał w starym sklepie mięsnym na Dolnym Mieście. Pozostawiliśmy stary PRLowski szyld, dopisując swoją narrację do tej zastanej.
I tak już ponad 10 lat serwujemy Wam najwyższej jakości miłość wyłożoną na talerzu, dostępną dla każdego- również na wynos.
Nie/mięsny wyrósł z food trucka Muka Bar, który przemierzał Trójmiejskie ulice i odwiedzał festiwale muzyczne od 2013r. Nasze serce wciąż jest mocno osadzone w street foodzie, dlatego w naszym menu zawsze znajdzie się miejsce dla dobrego burgera i solidnie złożonej pity. Pierwszy lokal powstał w starym sklepie mięsnym na Dolnym Mieście. Pozostawiliśmy stary PRLowski szyld, dopisując swoją narrację do tej zastanej.
I tak już ponad 10 lat serwujemy Wam najwyższej jakości miłość wyłożoną na talerzu, dostępną dla każdego- również na wynos.
Data dodania ogłoszenia: 06.02.2024
Wróć do góry