Zastępca Szefa Kuchni - Hotel Różany Gaj 4* Gdynia Kamienna Góra

Ogłoszenie podstawowe

Zastępca Szefa Kuchni - Hotel Różany Gaj 4* Gdynia Kamienna Góra

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia,
Pracownicy gastronomii
Poziom stanowiska
Specjalista,
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Książeczka sanepidowska
Tak

Obecnie prowadzimy rekrutację do:
Hotel Różany Gaj 4*
Na stanowiska:
Zastępca Szefa Kuchni
Miejsce pracy:
Gdynia Kamienna Góra
Co możemy Ci zaoferować?
  • pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązki
  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub innej
  • możliwość rozwoju zawodowego w obszarze Grupy Dobry Hotel
  • pakiet benefitów (karta multisport, prywatna opieka medyczna)
  • możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życie
  • zniżki na usługi hotelowe i gastronomiczne w ramach grupy Dobry Hotel
  • wewnętrzne programy bonusowe („Rekomenduj i Zarabiaj” oraz „Pracownik Kwartału”)
  • możliwość skorzystania z atrakcyjnych zniżek na studia w Wyższej Szkole Bankowej
  • przyjazną i otwartą atmosferę pracy :)
Jaki będzie zakres Twoich obowiązków?
  • Budowanie i zarządzanie podległym zespołem pracowników
  • Przestrzeganie systemów HACCAP i BHP kierowanie, planowanie, koordynowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni
  • Gotowanie z pasją i smakiem
  • Wprowadzanie ulepszeń w zakresie funkcjonowania kuchni
  • Dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard produkcji pożywienia
  • Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji)
  • Zarządzanie kontraktami z dostawcami, koordynacja procesu zamówień i dostaw towarów
Nasze wymagania
  • Doświadczenie zawodowe na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa Kuchni
  • Umiejętność efektywnego zarządzania zespołem, szkolenia i motywowania personelu
  • Komunikatywność, wysoka kultura osobista, operatywność i samodzielność w działaniu
  • Umiejętność organizacji czasu pracy podległego personelu (tworzenie grafików, rozliczanie czasu pracy, delegowanie zadań)
  • Znajomość przepisów HACCP oraz bezpieczeństwa i higieny pracy
  • Bardzo dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu
  • Przykładanie wagi do utrzymywania jakości i estetyki dań
  • Zainteresowanie i otwartość na trendy kulinarne
Dołącz do naszego zespołu i twórz z nami to niezwykłe miejsce :)
Czekamy na Twoją aplikację!
Informacje o firmie
Grupa Dobry Hotel
Jesteśmy polską grupą hotelową obecną na rynku od 20 lat. Zarządzamy 21 obiektami hotelowymi oraz jedną niezależną restauracją i stale rośniemy! Dołącz do naszego zespołu i buduj z nami te niezwykłe miejsca!

Prosimy o dodanie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę

Data dodania ogłoszenia: 28.09.2023

Aktualizacja: 05.04.2024

Zgłoś

Zobacz inne oferty od ogłoszeniodawcy

Kucharz Hotel AQUA Sopot 3*

Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 10 dni temu

Kucharz Hotel Różany Gaj* Gdynia Kamienna Góra

Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 10 dni temu
obserwuj to ogłoszenie
obserwuj
Udostępnij

Dobry Hotel

r...@dobry... Wyświetl e-mail

Lokalizacja

Adres
Gdynia Grabówek
Falista 7 
Wróć do góry