Zastępca Szefa Kuchni - Hotel Różany Gaj 4* Gdynia Kamienna Góra
Ogłoszenie podstawowe
Zastępca Szefa Kuchni - Hotel Różany Gaj 4* Gdynia Kamienna Góra
Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia,
Pracownicy gastronomii
Poziom stanowiska
Specjalista,
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Książeczka sanepidowska
Tak
Obecnie prowadzimy rekrutację do:
Hotel Różany Gaj 4*
Na stanowiska:
Zastępca Szefa Kuchni
Miejsce pracy:
Gdynia Kamienna Góra
Co możemy Ci zaoferować?
Czekamy na Twoją aplikację!
Hotel Różany Gaj 4*
Na stanowiska:
Zastępca Szefa Kuchni
Miejsce pracy:
Gdynia Kamienna Góra
Co możemy Ci zaoferować?
- pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązki
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub innej
- możliwość rozwoju zawodowego w obszarze Grupy Dobry Hotel
- pakiet benefitów (karta multisport, prywatna opieka medyczna)
- możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życie
- zniżki na usługi hotelowe i gastronomiczne w ramach grupy Dobry Hotel
- wewnętrzne programy bonusowe („Rekomenduj i Zarabiaj” oraz „Pracownik Kwartału”)
- możliwość skorzystania z atrakcyjnych zniżek na studia w Wyższej Szkole Bankowej
- przyjazną i otwartą atmosferę pracy :)
- Budowanie i zarządzanie podległym zespołem pracowników
- Przestrzeganie systemów HACCAP i BHP kierowanie, planowanie, koordynowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni
- Gotowanie z pasją i smakiem
- Wprowadzanie ulepszeń w zakresie funkcjonowania kuchni
- Dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard produkcji pożywienia
- Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji)
- Zarządzanie kontraktami z dostawcami, koordynacja procesu zamówień i dostaw towarów
- Doświadczenie zawodowe na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa Kuchni
- Umiejętność efektywnego zarządzania zespołem, szkolenia i motywowania personelu
- Komunikatywność, wysoka kultura osobista, operatywność i samodzielność w działaniu
- Umiejętność organizacji czasu pracy podległego personelu (tworzenie grafików, rozliczanie czasu pracy, delegowanie zadań)
- Znajomość przepisów HACCP oraz bezpieczeństwa i higieny pracy
- Bardzo dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu
- Przykładanie wagi do utrzymywania jakości i estetyki dań
- Zainteresowanie i otwartość na trendy kulinarne
Czekamy na Twoją aplikację!
Informacje o firmie
Grupa Dobry Hotel
Jesteśmy polską grupą hotelową obecną na rynku od 20 lat. Zarządzamy 21 obiektami hotelowymi oraz jedną niezależną restauracją i stale rośniemy! Dołącz do naszego zespołu i buduj z nami te niezwykłe miejsca!
Jesteśmy polską grupą hotelową obecną na rynku od 20 lat. Zarządzamy 21 obiektami hotelowymi oraz jedną niezależną restauracją i stale rośniemy! Dołącz do naszego zespołu i buduj z nami te niezwykłe miejsca!
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę
Data dodania ogłoszenia: 28.09.2023
Aktualizacja: 05.04.2024
Zgłoś
Zobacz inne oferty od ogłoszeniodawcy
Kucharz Hotel AQUA Sopot 3*
Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 10 dni temu
Kucharz Hotel Różany Gaj* Gdynia Kamienna Góra
Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 10 dni temu
obserwuj to ogłoszenie
obserwuj
Udostępnij
Dobry Hotel
Wróć do góry