Catering na Wielkanocny stół

Ogłoszenie nieaktualne

Zdjęcie 1 / 2

Catering na Wielkanocny stół

Jestem
Firmą
Oferuję / poszukuję
Oferuję
Rodzaj usługi
Gastronomia i catering
Oferta wielkanocna

Zapraszamy do zamawiania pyszności na wielkanocny stół!
  • Zamówienia składać można mailowo pod adresem: [ukryte] do 25.03.2024 do godziny 12:00
  • Odbiór zamówień: osobiście w Restauracji Tabun 30.03.2024 w godzinach: 10:00-18:00
MENU:
Swojski żytni zakwas na żurek 15 zł/1 litr, każda ilość
Żurek na domowym zakwasie z białą kiełbasą 49 zł/ 1 litr, każda ilość
Pierogi ruskie (zamrożone) 70 zł/ 1 kg, każda ilość
Pierogi z gęsiną (zamrożone) 115 zł/1 kg, każda ilość
Kulebiaki, czyli chrupiące pieczone pierogi (zamrożone do samodzielnego odpieczenia):
•    z pstrągiem, domowym kozim serem i szpinakiem 135 zł/ 1 kg (1 kg to około 15 kulebiaków)
•    z kaszubską baraniną 135 zł/1 kg (1 kg to około 15 kulebiaków)
Śledź marynowany w occie z cebulką wg Magdy Gessler 75 zł/ 1 kg, minimum 0,2 kg
Matiasy z pieczonymi burakami 68 zł/1 kg, min.0,2 kg
Matiasy w śmietanie z jabłkiem, cebulką i koperkiem 68 zł/ 1 kg, min.0,2kg
Tatar z łososia z suszonymi pomidorami, kaparami i cebulką 19 zł/ 100 g, min. 200g
Wiejskie jajka z pastą z szynki i domowego chrzanu 6,50zł/1 porcja to pół jajka
Wiejskie jajka faszerowane pastą z makreli ze świeżym koperkiem 6,50 zł/1 porcja to pół jajka
Domowa biała kiełbasa z czosnkiem i majerankiem 70zł/ 1 kg
Domowy pasztet z gęsi 100% z żurawiną 165 zł/ 1 kg, min. 0,2 kg
Domowy pasztet z dziczyzny 100% (dzik, sarna, jeleń) z grzybami leśnymi 110 zł/ 1 kg, min. 0,2kg
Tradycyjna sałatka jarzynowa 55 zł/1 kg min 0,5 kg 
Sałatka z pieczarkami, porem i żółtym serem 70 zł/1 kg min. 0,5kg
Swojski żytni chleb na zakwasie 35 zł/ 1 bochenek (ok. 1 kg), minimum 1/2 bochenka
Domowy chrzan 10 zł/ 100 g, min. 200 g
Ćwikła z domowym chrzanem 8 zł/ 100 g, min. 200 g
Bigos na czerwonym winie i dziczyźnie z wędzoną śliwką i wędzonką 77 zł/ 1kg 
Pieczeń z karkówki z dzika z sosem myśliwskim na wędzonce: 132 zł/ 1kg, min. 0,5 kg (do podania na ciepło lub na zimno)
Filet z pstrąga potokowego ze szpinakiem, zapiekany w śmietanie i białym winie: 60 zł/ 1 porcja, 120 g ryby, minimum 3 porcje
Długo pieczone gęsie udo z sosem żurawinowym 180 zł/kg, min. 0,5 kg
Zrazy wieprzowe z grzybami leśnymi i sosem z grzybów leśnych: 49 zł/1 porcja, tj. 120 g mięsa, minimum 5 porcji
Zrazy wołowe w sosie własnym: 58 zł /1 porcja, czyli 2 sztuki, nie mniej niż 5 porcji
Babka pomarańczowa z likierem cointreau 72 zł/1 sztuka (średnica ok 20-22 cm) 
Mazurek kajmakowy z bakaliami 95 zł/ 1 sztuka (średnica: 26-28 cm)
Sernik crème brulee 95 zł/ 1 kg (średnica: 26-28 cm)
Facaccia ziemniaczana z rozmarynem i solą: 20 zł/1 kg, minimum 1 kg

Data dodania ogłoszenia: 08.03.2024

Wróć do góry