Masarz/Wędliniarz

Ogłoszenie podstawowe

Masarz/Wędliniarz

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Produkcja
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Nie

Miejsce wykonywania pracy:
- Jankowo Gdańskie

Obowiązki:
- produkcja wyrobów garmażeryjnych
- produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich 
- obsługa maszyn i urządzeń do produkcji

Wymagania:
- gotowości w godzinach popołudniowo-nocnych
- książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych (lub gotowości do jej wyrobienia)
- zaangażowanie i motywacja do pracy
- sprawność manualna 
- odpowiedzialność i sumienność
- posiadanie doświadczenia jako wędliniarz będzie dodatkowym atutem

To oferujemy:
- umowa o pracę
- prywatna opieka medyczna
- ubezpieczenie na życie
- Multisport
- paczki świąteczne

Prosimy o dodanie klauzuli:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w przekazanych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych przez Zakłady Mięsne Nowak Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą 80-180 Gdańsk ul. Knyszyńska 16A/2 w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia procesu rekrutacji. Rozumiem, że zgoda może być wycofana w dowolnym momencie poprzez wysłanie wiadomości na adres siedziby Spółki. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w przekazanych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych przez Zakłady Mięsne Nowak Spółka z ograniczona odpowiedzialnością z siedzibą w 80-180 Gdańsk ul. Knyszyńska 16A/2 w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia przyszłych procesów rekrutacyjnych. Rozumiem, że zgoda może być wycofana w dowolnym momencie poprzez wysłanie wiadomości na adres siedziby Spółki."
zobacz klauzulę

Data dodania ogłoszenia: 24.04.2024

Zgłoś

Zobacz inne oferty od ogłoszeniodawcy

Pracownik Działu Mycia i Dezynfekcji

Ogłoszenie podstawowe
Aktualizacja: 13 dni temu
obserwuj to ogłoszenie
obserwuj
Udostępnij

Zakłady Mięsne NOWAK Sp. z o.o. Sp.K.

r...@zmnow... Wyświetl e-mail

Lokalizacja

Adres
Jankowo Gdańskie
Knyszyńska 16A/2
Wróć do góry