Pracownik Działu Zaplecza Kuchni

powrót do listy

Ogłoszenie nieaktualne

Dodane 12 października 2017 | Nr ref: STE/07/2017

Osoba zatrudniona ww. stanowisku będzie odpowiedzialna za utrzymywanie czystości w kuchni hotelu, dbanie o porządek w kantynie pracowniczej (mycie zastawy i tac) oraz dostarczanie naczyń i sztućców do hotelowych restauracji.

Wymagania:

 
 
  • gotowość do pracy fizycznej,
  • dyspozycyjność (praca zmianowa 6:00-18:00 oraz 18:00-6:00, także w weekendy i dni świąteczne),
  • umiejętność pracy w zespole,
  • odpowiedzialność i zaangażowanie,
  • aktualne orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne.
Oferujemy:

• możliwość dopasowania grafiku pracy do dyspozycyjności,
• atrakcyjne warunki zatrudnienia,
• bezpłatne, urozmaicone posiłki w restauracji pracowniczej,
• uniformy i ich czyszczenie w pralni hotelowej,
• pakiet rekreacyjno-sportowy Multisport na atrakcyjnych warunkach,
• grupowe ubezpieczenie NNW,
• zniżki na usługi hotelowej pralni,
• rabaty na wyroby hotelowej cukierni,
• dostęp do kursów językowych online (e-Tutor),
• nagrody za staż i zaangażowanie,
• imprezy okolicznościowe dla Pracowników i ich rodzin
• przyjazną atmosferę zgodnie z wartościami marki "Serce, ambicja i inicjatywa",
• przeszkolenie dla osób, które nie mają dużego doświadczenia,
•możliwość zdobycia doświadczenia i poznania standardów pracy w prestiżowym pięciogwiazdkowym hotelu,
•najwyższy standard obsługi administracyjnej pracowników,
•wynagrodzenie zawsze wypłacane w terminie.
 
Informacje o firmie
Sheraton Sopot Hotel powstał w jednym z najpiękniejszych miejsc w Polsce zwanym Perłą Bałtyku. Sopot, malowniczy kurort nazywany często letnią stolicą Polski, od lat przyciąga turystów. Uzdrowisko ma bogate tradycje Spa, których początki sięgają XIX wieku, a malownicze, szerokie i piaszczyste plaże ciągnące się wzdłuż całego brzegu Sopotu kuszą od lat wyjątkowo miękkim i czystym piaskiem. Nasz hotel zlokalizowany bezpośrednio przy plaży i w pobliżu słynnego sopockiego molo, oferuje 189 pokoi gościnnych i apartamentów. Sheraton Sopot Hotel należy do największej na świecie sieci hotelarskiej Marriott International.
Aplikuj

Prosimy o dodanie klauzuli:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."

Pracownik Działu Zaplecza Kuchni

Sopot Dolny Sopot
Powstańców Warszawy 10 
Wymiar pracy
Cały etat,
Część etatu
Więcej parametrów
Rodzaj umowy
Umowa o dzieło,
Umowa zlecenie
Branża / kategoria
Gastronomia / Catering,
Hotelarstwo / Turystyka
Poziom stanowiska
Pracownik fizyczny
Charakter pracy
Stacjonarna
  • Numer ogłoszenia: 60847425
  • Data wyróżnienia: 2 listopada 2017
  • Data wprowadzenia: 12 października 2017
  • Wyświetleń: 949
  • Wyświetleń na liście: 119 611