Specjalista ds. Social Media

Ogłoszenie nieaktualne

Jestem
Firmą
Wymiar pracy
Pełny etat,
Część etatu
Wynagrodzenie brutto (od)
4000
Rodzaj umowy
Kontrakt
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Specjalista
Charakter pracy
Stacjonarna,
Praca w terenie

Aktualizacja: 4 miesiące temu

Twoje zadania:
  • Projektowanie i wdrażanie kampanii promocyjnych;
  • Analiza rynku; monitoring internetu oraz mediów;
  • Prowadzenie profili marki na Facebooku, Instagramie i innych
  • Budowanie wizerunku firmy w oparciu o przyjęte założenia strategii marketingowej;
  • Opracowanie i przygotowanie materiałów promocyjnych, rozwój stron internetowych projektów, m.in. przygotowywanie tekstów i grafik;
  • Obsługa systemów obsługi, dbanie o ich aktualność;
  • Udział w projekcie tworzenia platformy e-commerce
  • Współpraca z partnerami zewnętrznymi w zakresie realizacji w/w zadań oraz prowadzenie eventów promujących markę;
  • Analiza promocyjno-marketingowa, raportowanie wyników;
  • Organizacja wydarzeń i spotkań
  • Aktywna pomoc w prowadzeniu sprzedaży w lokalach marki 
  • Czerpanie radości ze współpracy z nami


Co otrzymasz od nas:
  • Fajną i przyjemną pracę (choć wymagającą) z, wydaje się nam (na pewno), pozytywnymi ludźmi (starszymi i młodszymi)
  • Swobodę działania w procesie realizacji celów
  • Kontakt z wieloma fantastycznymi ludźmi (mamy naprawdę znakomitych gości),
  • Wsparcie w dalszym rozwoju
  • Satysfakcjonujące wynagrodzenie
  • System premiowy
  • Pakiet medyczny
  • Udział w ciekawych wydarzeniach, eventach i akcjach


Czego wypatrujemy
  • Znajomość tematyki około gastronomicznej, slow food, wegan i trendów marketingowych;
  • Minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku;
  • Bardzo dobra znajomość managera reklam na Facebooku;
  • Sprawne poruszanie się po mediach społecznościowych;
  • Conajmniej średnio-zaawansowana znajomość i narzędzi Google: Analytics, ADS, Search Console, Trends, Moja Firma;
  • Znajomość języka angielskiego umożliwiająca swobodną komunikację;
  • Umiejętność samodzielnego organizowania swojej pracy i sprawnego wyznaczania priorytetów;
  • Pro-aktywność, kreatywność, innowacyjność, zaangażowanie i otwartość na nowe wyzwania.



Czekamy na maila w temacie którego czekamy na informację, na które stanowisko kandydujesz. W treści maila napisz kilka słów o sobie, załącz koniecznie także swoje aktualne CV oraz klauzulę znajdującą się u dołu ogłoszenia. 
 
Informacje o firmie
Chochla to pierwsza zupiarnia w Trójmieście. Dzięki naszym dwóm lokalom możemy skutecznie przeprowadzać zupową rewolucję. Bycie pionierem to nie wszystko. Oprócz tego jesteśmy najwięksi i najpopularniejsi w regionie. 
Nasze hasło "codziennie próbuj nowej zupy" to nie typowy chwyt marketingowy, a nasz znak rozpoznawczy. Chętni bez problemu mogą uatrakcyjnić swoją dietę, próbując każdego dnia nowych smaków. Od początku naszego działania przygotowaliśmy już niemal 800 niepowtarzających się zup
Jesteśmy eko, wszystkie nasze opakowania na wynos są w pełni biodegradowalne, utrzymujemy najwyższą jakość naszych zup, dbając by produkty, z których je przygotowujemy miały jak najlepszy, wyłącznie naturalny skład. Jesteśmy najzdrowszym fast foodem, który wyznaje wyłącznie zasadę slow food - nie czekasz na zupę, tę w kilka sekund od zamówienia dostajesz świeżą i gorącą. W ofercie mamy także znakomitą świeżo mieloną kawę, naturalne soki, autorskie napary oraz niezwykle pyszne ciasta. 
Hej, psiaki też są u nas mile widziane. Zapraszamy na chill, złapanie oddechu, i zdrowe jedzonko. 

Prosimy o dodanie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
zobacz klauzulę
  • Numer ogłoszenia: 64655698
  • Data wyróżnienia: 12.01.2022
  • Data wprowadzenia: 09.01.2022
  • Aktualizacja: 09.01.2022