Zatrudnię kucharza/młodszego zastępcę szefa kuchni

Ogłoszenie nieaktualne

Zatrudnię kucharza/młodszego zastępcę szefa kuchni

Jestem
Osobą prywatną
Wymiar pracy
Pełny etat
Wynagrodzenie brutto
5000 - 6000
Rodzaj umowy
Kontrakt B2B
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Specjalista
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak

Zatrudnimy junior sous chefa do restauracji Butchery And Wine w Gdyni, która jest częścią „Ferment Group” należącej do Daniela Pawełka, najlepszego restauratora w Polsce według Forbes 2022,2023

Co oferujemy 
    •    5k-6k miesięcznie
    •    Umowa B2B
    •    Posiłki pracownicze, kawa, herbata, woda, napoje etc.
    •    Stałe stabilne  zatrudnienie u rzetelnego pracodawcy 
    •    Staże w restauracjach należących do Ferment Group 
    •    Prace bardzo wysokiej jakości składnikach 
    •    praca od lipca 2024, dłuższa współpraca

Czego oczekujemy
    •    punktualności 
    •    Dyspozycyjności cztery dni w tygodniu
    •    Książeczka sanepidowska 
    •    Rzetelność 
    •    Kultury osobistej (kuchni otwarta)
    •    Doświadczenia na stanowisku kucharza 
LOVE WHAT YOU EAT
kontakt;
[ukryte]

Data dodania ogłoszenia: 26.03.2024

Wróć do góry