Zatrudnię kucharza/młodszego zastępcę szefa kuchni
Ogłoszenie nieaktualne
Zatrudnię kucharza/młodszego zastępcę szefa kuchni
Jestem
Osobą prywatną
Wymiar pracy
Pełny etat
Wynagrodzenie brutto
5000 zł - 6000 złRodzaj umowy
Kontrakt B2B
Branża / kategoria
Gastronomia
Poziom stanowiska
Specjalista
Charakter pracy
Stacjonarna
Wymagane doświadczenie
Tak
Zatrudnimy junior sous chefa do restauracji Butchery And Wine w Gdyni, która jest częścią „Ferment Group” należącej do Daniela Pawełka, najlepszego restauratora w Polsce według Forbes 2022,2023
Co oferujemy
• 5k-6k miesięcznie
• Umowa B2B
• Posiłki pracownicze, kawa, herbata, woda, napoje etc.
• Stałe stabilne zatrudnienie u rzetelnego pracodawcy
• Staże w restauracjach należących do Ferment Group
• Prace bardzo wysokiej jakości składnikach
• praca od lipca 2024, dłuższa współpraca
Czego oczekujemy
• punktualności
• Dyspozycyjności cztery dni w tygodniu
• Książeczka sanepidowska
• Rzetelność
• Kultury osobistej (kuchni otwarta)
• Doświadczenia na stanowisku kucharza
LOVE WHAT YOU EAT
kontakt;
[ukryte]
Co oferujemy
• 5k-6k miesięcznie
• Umowa B2B
• Posiłki pracownicze, kawa, herbata, woda, napoje etc.
• Stałe stabilne zatrudnienie u rzetelnego pracodawcy
• Staże w restauracjach należących do Ferment Group
• Prace bardzo wysokiej jakości składnikach
• praca od lipca 2024, dłuższa współpraca
Czego oczekujemy
• punktualności
• Dyspozycyjności cztery dni w tygodniu
• Książeczka sanepidowska
• Rzetelność
• Kultury osobistej (kuchni otwarta)
• Doświadczenia na stanowisku kucharza
LOVE WHAT YOU EAT
kontakt;
[ukryte]
Data dodania ogłoszenia: 26.03.2024
Wróć do góry