Szef Zmianowy Kuchni / Kucharz

powrót do listy

Ogłoszenie nieaktualne

Aktualizacja: 7 miesięcy temu | Nr ref: RFZMK18

Wymagania:
 
  • minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku Kucharza, Kucharza Zmianowego,
  • doświadczenie w planowaniu produkcji i receptur,
  • doświadczenie w zarządzaniu kuchnią, budżetem, kosztami,
  • znajomość procedur obowiązujących w gastronomii,
  • praktyczna wiedza z zakresu organizacji cateringów, bankietów i przyjęć,
  • znajomość j. angielskiego,
  • bardzo dobra samoorganizacja pracy,
  • obsługa komputera, Internetu, e-mail, aplikacji Word, Excel.

Obowiązki:
 
 
  • przygotowywanie potraw do menu a'la carte,
  • koordynowanie zamówień i nadzór nad zaopatrzeniem,
  • dbałość o optymalizację kosztów produkcji kuchennej,
  • obsługa gastronomiczna cateringów, konferencji i imprez okolicznościowych,
  • tworzenie menu tematycznych,
  • nadzór nad zespołem.
Oferujemy:
 
  • stałą pracę,
  • umowę o pracę,
  • wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz zaangażowania,
  • elastyczne godziny pracy,
  • pracę w młodym i profesjonalnym zespole.

CV wraz ze zdjęciem proszę przesyłać na adres : b...@resta... Wyświetl e-mail

 
 

Prosimy o dodanie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).
Adres
Gdańsk Śródmieście
Ołowianka 1
Wymiar pracy
Cały etat
Więcej parametrów
Rodzaj umowy
Umowa o pracę
Branża / kategoria
Gastronomia / Catering
Poziom stanowiska
Kierownik
Charakter pracy
Stacjonarna
  • Numer ogłoszenia: 61085619
  • Data wyróżnienia: 9 maja 2018
  • Data wprowadzenia: 29 grudnia 2017
  • Aktualizacja: 19 lutego 2018
  • Wyświetleń: 1 015
  • Wyświetleń na liście: 178 469
zgłoś do moderatora
zgłoś do moderatora